Grasmatten Willebroek

Waar leggen wij grasmatten in Willebroek (2830)

In de gemeente Willebroek wonen naar schatting 23.000 inwoners. Het ligt in de provincie Antwerpen en is tevens de naam van het gerechtelijk kanton Willebroek. Die valt onder het kieskanton Mechelen. Gras en groen heeft in deze omgeving al meerdere woonadressen voorzien van nieuwe graszoden. Bijvoorbeeld in het pittoreske plaatsje Klein-Willebroek wat vlak naast de rivier de Rupel ligt. Maar ook binnen de deelgemeentes Blaasveld, Heindonk en Tisselt is Gras en Groen actief. Gras en Groen is niet alleen een bekend gezicht in de gemeente Willebroek maar ook in andere plaatsen in de buurt. Wat te denken van de nieuwe graszoden in Mechelen, Puurs, Rumst, Londerzeel, Zemst, Konttich en Edegem. Op diverse adressen in de omgeving zijn er tuinen voorzien van nieuw groen door grasmatten te leggen.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen in Willebroek

In Willebroek is van alles te zien op het gebied van natuurrecreatie. Bijvoorbeeld een bezoekje aan het recreatiedomein Hazewinkel die is voorzien van een waterplas met Olympische roeibaan. Of Natuurpark Het Broek, te vinden in Blaasveld. Er is nog meer water te vinden in Willebroek zoals de jachthaven in Klein-Willebroek en de brug die over het kanaal Brussel-Schelde loopt. De straten en tuinen in Willebroek zijn goed onderhouden maar Gras en Groen is er om het nog makkelijker te maken. In heel Vlaanderen legt Gras en Groen premium grasmatten van een vanzelfsprekende hoge kwaliteit. Uw tuin zal er van opfleuren.

Groen rondom Willebroek

Willebroek is een verstedelijkt gebied maar in de nabije omgeving aan de Lommelei in het stadje Boom vindt men Provinciaal Recreatiedomein de Schorre. Een prachtige plek vol groen, waterpartijen, glooiende heuvels met gras en diverse mogelijkheden tot ontspanning in de natuur. Dit gebied ligt ten noorden van Willebroek en makkelijk bereikbaar op slechts een kleine afstand. Ten westen vindt u Fort Breendonk eveneens voorzien van een unieke mogelijkheid tot relaxen in een natuurlijke omgeving met uitzicht om dit historische fort. Als u sportief bent ingesteld is er altijd nog een mogelijkheid tot een potje golf. Eveneens ten westen van Willebroek vindt u Puurs met zijn eigen golfcentrum Puurs waar u op de groene velden deze mooie sport kunt beoefenen.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Willebroek

Grasmatten in Willebroek

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Willebroek vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Willebroek grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Sint Job in 't Goor

Elena Pirus


5

"Duidelijke afspraken gemaakt en goed werk geleverd."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Willebroek

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Willebroek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Willebroek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Willebroek

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen