Grasmatten Westerlo

Waar leggen wij graszoden in Westerlo (2260)

De gemeente Westerlo is gelegen in de provincie Antwerpen en ligt ten Westen van de stad Antwerpen. De gemeente Westerlo telt 24.000 inwoners en heeft 4 dorpen, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs en Westerlo zelf.

De woonwijken van de verschillende dorpen liggen zeer verspreid over het gebied. In de woonwijken Voortkapel, Tongerlo, Oosterwijk en Zoerle-Parwijs hebben wij onze graszoden gelegd. Bij deze ruime woningen, ligt vaak een groot gazon.

Al het groen in Westerlo

De natuur in Westerlo bestaat voornamelijk uit bossen en uitgestrekte weides. Een aantal van deze bossen zijn natuurgebieden. Zo zijn Beeltjens en Kwarekken bossen in het Zuiden van de gemeente Westerlo twee bekende bossen.

Verder naar het Noorden liggen het Sterschotbos en het sterrenbos, deze liggen onder het dorp Oevel. De bossen zijn toegankelijk voor iedereen en is een prachtig gebied om te wandelen. Het gebied is ongeveer 116 hectare.

Helemaal in het Noorden van de gemeente Westerlo ligt de Teunenberg. Dit is een bosgebied dat op open plekken veel heides heeft staan. Het bos is toegankelijk voor fietsers, wandelaars en ruiters.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

De bossen Beeltjens en Kwarekken liggen in en rondom het dorp Westerlo. Deze bossen dienen vrijwel als park van Westerlo. De bossen hebben samen een oppervlakte van 162 hectare en is toegankelijk voor wandelaars, fietsers, minder valide en ruiters. De andere plaatsen hebben geen park, wel liggen er vele natuurlijke landschappen rond de wijken.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Westerlo

Grasmatten in Westerlo

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Westerlo vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Westerlo grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Vurste

Neuborg


5

"Bedankt Gras en Groen team voor de prima zorgen en advies."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Westerlo

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Westerlo. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Westerlo gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Westerlo

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen