Grasmatten Tongeren

Waar leggen wij graszoden in Tongeren

Tongeren is een stad én gemeente in het zuidelijk deel van de Belgisch Limburg met zowel bestuurlijke als gerechtelijke centrumfuncties in het arrondissement. De stad ligt aan de Jeker, een rivier in de Haspengouw.

De gemeente heeft ruim 30.000 inwoners en daarmee qua grootte naar inwonertal de negende gemeente van Limburg en de 74e gemeente van België. De stadskern telt ruim de helft van de inwoners, de overige bevolking woont in de 16 deelgemeenten in de agglomeratie, het resultaat van de fusiegolf tussen 1972 en 1977.

Groengebied in Tongeren

Het landschap rondom tongeren wordt gekenmerkt door de vele stromende beken, bijna ondoordringbare houtwallen, diverse boomgaarden en oude weggetjes. Het zachtglooiende landschap in de Haspengouw wordt ook nog gekenmerkt door open akkers, glooiend over het landschap, variërend in hoogte.

Parken en recreatiegebieden in Tongeren

In Tongeren bevinden zich enkele graaie groengebieden, parken en recreatiegebieden. Het grootste groene park is De Motten in de wijk met dezelfde naam, liggend aan de zuidkant van het stadscentrum. Voorheen was dit mooie park een moerassig gebied dicht bij de Jeker. Een deel van het gebied is bestemd voor vrijetijdsrecreatie en een deel is nadrukkelijk bestemd voor sportieve recreatie met onder meer een kleine visvijver, een grote roeivijver, een dierenparkje en een verkeersattractie.

Wandelen in Groen Tongeren

Langs de oude stadsmuren van Tongeren zijn afwisselende wandelzones aangelegd. Ter hoogte van de Elfde Novemberwal en de Leopoldwal Zo loopt een deel van de wandelpaden zowel op als langs de omwallingen tot aan het stadspark De Motten.

Dicht bij het stadscentrum bevinden zich enkele natuurlijke parken zoals Beukenberg dat een kunstmatig bos vormt op de uitlopers van een Romeins aquaduct. Natuurreservaat De Kevie is in deze omgeving het grootst met een oppervlakte van 200 ha en onderverdeeld in vier afzonderlijke natuurreservaten. Dit reservaat, De Kevie, ligt centraal en wordt qua naamgeving dan ook gebruikt om het totale landschapspark mee aan te duiden.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Tongeren

Grasmatten in Tongeren

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Tongeren vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Tongeren grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Destelbergen

Theo


5

"Als iemand een betrouwbaar bedrijf nodig heeft , bij Gras en Groen moet u zijn"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Tongeren

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Tongeren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Tongeren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Tongeren

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen