Grasmatten Sint-Jans-Molenbeek

Waar leggen wij grasmatten in Sint-Jan-Molenbeek (1080)

De Belgische gemeente Sint-Jan-Molenbeek, postcode 1080, ligt in de provincie Brussels Hoofdstedelijk Gewest en heeft ruim 98.000 inwoners. Sint-Jan-Molenbeek is een grote gemeente waar Gras en Groen al meerdere keren graszoden heeft mogen leggen. Wij zijn ook bekend in de steden en dorpen rondom Sint-Jan-Molenbeek, zoals Brussel, Schaerbeek, Laeken, Dilbeek en Anderlecht. De stad groeit de laatste jaren heel snel, en er zijn inmiddels sinds 2000 bijna 30.000 inwoners bijgekomen. Voor deze nieuwe bewoners, maar ook in oudere wijken heeft Gras en Groen tuinen kunnen voorzien van grasmatten. Wij leggen natuurlijk in alle wijken graszoden, maar zijn al bekend met het nieuwbouwproject L28 in de Maritieme wijk, in de woonwijk Westoevers en Mettewie- Machtens.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Sint-Jan-Molenbeek

De stad is bekend met water, haar oostgrens ligt aan het kanaal Charleroi-Brussel en door de stad heen stroomt de Molenbeek. Ten noorden van de stad liggen een paar groengebieden die mogelijkheden bieden voor dagjes uit, wandelen en fietsen. Bijvoorbeeld het Elisabethpark waar zich de nationale Basiliek van het Heilig Hart te Koekelberg bevindt. Verderop ligt de Zavelenberg en het Wilderbos. De stad ligt in een stedelijk gebied omringt door grote steden die ook genoeg bezienswaardigheden bieden, zoals de hoofdstad Brussel en Anderlecht.

Groen in Sint-Jan-Molenbeek

Inmiddels is Sint-Jan-Molenbeek een residentiele stad geworden, maar is nog steeds getekend door haar industriële verleden. Veel industriële karaktertrekken zijn door de hele stad, vooral het oude gedeelte, te vinden. Deze industrie centreerde zich rondom het kanaal en de spoorlijn, maar inmiddels is Sint-Jan-Molenbeek uitgegroeid tot een grote gemeente met een grote diversiteit aan wijken en inwoners. Ook al ligt de gemeente in een dichtbevolkt gebied, heeft het een enorme groei meegemaakt en een industrieel verleden, kent de stad ook groen. In het Westen ligt een groot park, het Scheutbospark. Verder kent de stad ook nog wat kleinere parken met water, zoals het Muzenpark, het Albertpark en het Houwaertpark. Het Karreveldkasteel biedt een enorme vijver en een park.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Sint-Jans-Molenbeek

Grasmatten in Sint-Jans-Molenbeek

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Sint-Jans-Molenbeek vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Sint-Jans-Molenbeek grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Brussel. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Heemskerk

Cor en Marjan Dudink


5

""

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Sint-Jans-Molenbeek

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sint-Jans-Molenbeek. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sint-Jans-Molenbeek gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sint-Jans-Molenbeek

  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen