Grasmatten Mol

Waar leggen wij grasmatten in Mol (2400)

In de Belgische gemeente Mol, postcode 2400, in de buurt van de grote stad Antwerpen, is gelegen nabij de overgang Noord-en Zuiderkempen. De plaats kent 35.395 inwoners waar het bedrijf Gras en Groen al diverse adressen heeft kunnen voorzien van prachtige groene graszoden. Dit onder andere in de kernen: Millegem, Rauw, Sluis, Wezel, Achterbos, Donk, Ezaart, Ginderbuiten, Gompel, Heidehuizen en ook het gebied Postel. Dit naast nog vele andere plekken in het arrondissement Turnhout die Gras en Groen heeft bezocht om premium graszoden aan te leggen.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Mol

Buitengoor-Meergoor is een natuurgebied met een lange geschiedenis. Dit gebied ligt in de provincie Antwerpen op het westelijke deel van het Kempisch plateau. Dit prachtige groene veenlandschap is herbergt onder andere moerassen en slenken. Er zijn dennenbomen te vinden naast gagelstruiken. Verder is het een schat aan planten die steeds zeldzamer worden zoals de galigaan en draadrus. Een heerlijk gebied voor de ware natuurliefhebber die graag recreëert in een groene omgeving. Op deze plek in de Kempen vindt men vele oevers, vijvers en ziet men de bochten van de Vleminksloop. De Molse Nete is een zijrivier van de Grote Neten die te vinden is in de gebieden Wezel, Balen, Langvennen, Gompel , Rijsbergdijk-Driehuizen, Mol-centrum naar Mol-Ginderbroek en Mol-Ezaart om uit komen in Geel. In de omgeving vindt men riet, percelen die voorheen voor de landbouw werden gebruikt, zandruggen, wilgenbomen en hooiland. Een prachtige groene plek met onschatbare waarde voor de omliggende flora en fauna.

Groen in Mol

In de stad Mol is ook veel groen te vinden. Het is namelijk een zeer beboste gemeente ondanks dat er door de jaren heen natuurlijk verstedelijking heeft opgetreden. Het heeft naar schatting zo’n 3750 hectare bosgebied. Wat te denken van het recreatiegebied Zilvermeer nabij deWolfsbos. Of Sunparks de Kempense meren. Een ander mooi groen gebied is natuurlijk de Kempense Golf Club waar men een balletje kan slaan in een luisterrijke omgeving. Verder zijn er mogelijkheden tot het maken van wandelingen langs de rivier de Molse Nete of het bezoeken van het Torenmuseum of het voormalig gemeentehuis wat nu ook een toeristisch karakter heeft gekregen.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Mol

Grasmatten in Mol

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Mol vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Mol grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Brecht

Karla Peters


5

"Personeel was vriendelijk. Prijs was het absoluut waard."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Mol

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Mol. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Mol gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Mol

  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen