Mollenklem

Mollen zijn de schrik van trotse gazonbezitters. Een perfect onderhouden gazon kan in korte tijd haar sierwaarde verliezen door het opduiken van een mol in uw gazon. In één nacht kan een mol in zijn of haar zoektocht naar insecten vele molshopen vormen op uw gazon. De mooiste gazons waar veel onderhoud aan is gepleegd worden ontsierd. Het plaatsen van een mollenklem of mollenverjager is dan de enige oplossing.

Welke mollenklem of mollenverjager is geschikt?

Mollenklemmen zijn veruit de meest effectieve methode voor het bestrijden van mollen. Met enige kennis kan op eenvoudige wijze een klem worden geplaatst waarna het afwachten is. Erg diervriendelijk is deze methode niet. Als alternatief zijn er mollenverjagers verkrijgbaar, deze geven een geluid af wat de mollen als storend zouden ervaren. Helaas blijken deze niet altijd het gewenste effect te hebben. Recensies lopen enorm uitéén, om het leven van de mol te sparen is het echter het proberen waard!WOLF-Garten - VS 302 E - Elektrische verticuteermachine
Elektrisch 30cm

€ 149,-    

Elektrisch 30 cm

Deze elektro verticuteermachine heeft een motorvermogen van 1.200 Watt, is centraal 5-voudig in diepte instelbaar en is uitgevoerd met kabelbeschermer

Bestel direct
WOLF-Garten - VA 346 E - Elektro verticuteermachine
Elektrisch 34cm

€ 208,04    

Elektrisch 34 cm

Elektrische verticuteermachine voor het gazononderhoud. Verwijdert gazonvilt uit uw gazon en laat het gras weer ademen.

Bestel direct
Wolf-Garten verticuteermachine Ambition V378E
Elektrisch 37cm

€ 205,95    

Elektrisch 37 cm

De AMBITION V 378 E is ideaal om het gazon te verticuteren, zo kunnen licht, lucht, water en voedingsstoffen weer goed doordringen tot de gazonwortels

Bestel direct
WOLF-Garten - VA 357 B BE - Verticuteermachine
Benzine 35cm

€ 599,-    

Benzine 35 cm

Deze Wolf-Garten VA 357 B verticuteert het vuil en vangt het op in de ruime opvangzak.

Bestel direct
WOLF-Garten UR-M 3 Verticuteerroller
Roller

€ 51,37    

Verticuteerroller

Door de zijwielen wordt er nooit te diep gewerkt. Deze verticuteerrol is ideaal in gebruik om mos en vilt uit een gazon te verwijderen.

Bestel direct
WOLF-Garten Verticuteerkam UG-M 3
Verticuteerhark

€ 26,40    

Verticuteerhark

Het is een ideale hark voor het verwijderen van mos en vilt uit het gazon. De hark heeft een pendelsysteem voor lichter werken.

Bestel direct

Hoe plaatst u de mollenverjager?

Mollenverjagers geven een signaal af dat de mol uit uw gazon dient te verjagen. De mollenverjager heeft een straal waarbinnen dit signaal hoorbaar is. Plaats de mollenverjager zo dat uw volledige gazon beschermd is. Voor grote gazon kan het nodig zijn meerdere mollenverjagers te plaatsen. Bovenstaande mollenverjager heeft een bereik van:

Hoe plaatst u een mollenklem?

Voor het vangen van een mol in uw mollenklem is het belangrijk dat deze wordt geplaatst in een gang die dagelijks door een mol wordt gebruikt. U kunt dit uitvinden door de molshoop dicht te gooien en te kijken welke de volgende dag weer terug gevormd is. Verdere uitleg over het gebruik van de mollenklem en hoe u deze het beste kunt plaatsen leest u terug op de pagina over mollen bestrijden.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Gent

Bianca van Hulst


5

"Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het nieuwe gazon."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Wat kunt u doen tegen mollen?

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Lees verder
Overzicht

Video met instructie voor het plaatsen van een mollenklem


Klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

alt tag 3

Grasmatten leggen altijd binnen 21 dagen

alt tag 4

3 maanden garantie bij graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium grasmatten laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf grasmatten leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u online bestellen.

Lees meer
Gras en Groen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de grasmatten van Gras en Groen Graszoden? U vindt hier uitgebreide informatie over de premium kwaliteit graszoden die wij leggen.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen