Grasmatten Boom

Waar leggen wij grasmatten in Boom (2850)

In de plaats Boom wonen 17.231 mensen. Deze gemeente ligt in de Belgische provincie Antwerpen. Boom ligt aan de rivier de Rupel. Gras en Groen is bekend bij vele klanten in de omgeving voor de aanleg van grasmatten. Waarschijnlijk vond er al bewoning plaats in de Oudheid maar in de middeleeuwen vormde Boom samen met Rumst, Terhagen, Willebroek, Ruisbroek en Heindonk een heerlijkheid. Ook in de Oostenrijkse Succesieoorlog was er een rol weggelegd voor Boom. Boom heeft in tegenstelling tot vele andere Belgische plaatsen geen deelgemeenten. De kern van Boom ligt aan het zuiden. Ten westen liggen Hellegat en Niel met de wijken Hoeveren, Hoek en gehucht Bosstraat. Gras en Groen kan in al deze gebieden voor u wat betekenen op het gebied van premium graszoden.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Boom

Aan de oostzijde van Boom ligt een Provinciaal Recreatiedomein met de naam Rupelstreek. U kunt hier wandelingen maken langs de waterpartijen en over de kleurige heide. Als u de Kerkhofstraat verlaat en de Molenstraat blijft volgen komt u terecht bij het Provinciaal Overstromingsgebied aan de Molenbeek. Een uitstekende plek voor een goede wandeling. Aan de westzijde van Boom ligt een enorm natuurgebied, Natuurreservaat Walenhoek. U komt hier als u de Industrieweg en dan de Tunnelweg volgt. Na een wandeling trek gekregen? In Aziatisch restaurant Shung kunt u even ontspannen van een oosterse maaltijd en een drankje.

Groen in Boom

Binnen boom kunt u voor een natuurbeleving terecht aan provinciaal recreatiedomein De Schorre. Op maar liefst 75 hectare bent u op het goede adres voor allerlei evenementen, sport en recreatie. Er is een judozaal, een sportvijver, een deltahelling en een congrescentrum. De binnen- en buitenspeeltuin maken het tot een ideaal dagje uit met uw gezin op ieder gewenst moment. Een ander groen plekje is het Gemeentepark van Boom. Dit park was vroeger eigendom van een adellijke familie. Het bedraagt zo’n 29 hectare en biedt ruimte aan beelden, vijvers en diverse boomsoorten. Aangezien Boom groot is geworden door de steenijverheid in de middeleeuwen mag dit stukje geschiedenis niet ontbreken tijdens uw bezoek. De oude steenbakkerij Frateur is het bezoeken waard.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Boom

Grasmatten in Boom

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Boom vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Boom grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Rotselaar

Jose


5

"We zijn erg te spreken over het bedrijf Gras en Groen"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Boom

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Boom. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Boom gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Boom

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen