Grasmatten Beringen

Waar leggen wij graszoden in Beringen

De 'stadsgemeente' Beringen, stad en dorp ineen, is een middelgrote gemeente met 45.000 inwoners. Beringen is een zogenaamde groeigemeente met een jaarlijks stijgend inwoneraantal. Door deze groei wordt het meer en meer de centrumgemeente voor de omliggende gemeenten in het Limburgse platteland. Maar meer dan alleen dienstverlening en commercie is het ook een gemeente met een omvangrijke (mijn)industrie. Alhoewel de naamgeving enige verwantschap met een beer suggereert bestaat deze in het geheel niet. Wel werden er gouden muntstukken gevonden uit de periode dat Christus leefde en is het dus een historische plaats. Inmiddels is een groot deel van Beringe ontgind en groen aangelegd.

Groene Beringe

De omgeving van Beringe wordt aangeduid als de vallei van de zwarte beek. Grote delen van deze vallei vormen nu een natuurreservaat. In de directe nabijheid stromen hier ook de kleine beek en de grote beek, allen onderdeel van een belangrijk Vlaams natuurreservaat. De omgeving van Beringen is dan ook deels omgevormd tot een natuurreservaat met een groot groengebied. Door zandwinning is in de omgeving ook nog een recreatieplas ontstaan met een groene weide, het domein De Paalse Plas. Men kan er zeilen, surfen en andere watersporten beoefenen en rond de Plas wandelen, fietsen, en andere sporten beoefenen. Hier is ook een fietsinrijpunt met kiosk gelegen van Toerisme Limburg. In de gemeente zelf zijn fijne wandel- en fietsroutes uitgezet, voerend langs onder meer lommerrijke lanen en mooie buitenhuizen.

Wandelen in het Park van de Directeur

Voor de mijndirecteur werd in 1912 een villa gebouwd. Deze villa, het 'Kasteeltje', stond tussen Engelse en Franse tuinen in gebouwd, op een terrein van 10 voetbalvelden. Er is nu alleen nog maar een ruïne over van dit bijzondere gebouw. In later jaren kreeg het park een grondige facelift en werd het opnieuw aangeplant. Tegenwoordig kun je er prettig wandelen en genieten van de stilte.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Beringen

Grasmatten in Beringen

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Beringen vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Beringen grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Leuven

Klaas Vlasweg


5

"1 telefoontje en een week later had ik een nieuw gazon."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Beringen

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Beringen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Beringen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Beringen

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen