Grasmatten Zoersel

Waar leggen wij grasmatten in Zoersel (2980)

De plaats Zoersel is een plaats en daarnaast gemeente binnen de provincie van Antwerpen. De stad telt een inwoneraantal van 21.573 en lig vlakbij vliegveld Zoersel-Oostmalle. In 1977 is deze nieuwe gemeente ontstaan nadat er herindelingen plaats vonden. De plaats Halle, de woonkern Sint-Antonius en de gemeente Brecht horen nu bij Zoersel. In Zoersel vindt men ook een aantal gehuchten met de namen Eindhoven, Drengel, Hulsten en Risschot. In verschillende woonwijken van de aangrenzende gemeentes van Zoersel zijn door Gras en Groen nieuwe graszoden van topkwaliteit gelegd, onder andere in Malle, Schilde, Ranst, Zandhoven en Vorselaar. Zoersel ligt in het gewest Vlaanderen waar Gras en Groen ook beschikbaar is voor het verbeteren van uw tuin door grasmatten te leggen.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Zoersel

Ten noorden van Zoersel nabij de Jagersweg vindt u de Brouwerij van de Trappisten van Westmalle. Als u na een wandeling in de groene omgeving zin heeft in een heerlijk biertje is dit het adres voor een tussenstop. Daarna kunt u zich richting het westen begeven om lekker uzelf van uw sportieve kant te laten zien. Nabij Zoersel bevindt zich golfclub Rinkven waar u naar hartenlust deze sport kunt beoefenen.

Groen in Zoersel

In de inwoners van de gemeente Zoersel zijn natuurlijk allemaal bekend met het prachtige natuurgebied Zoerselbos. Dit gebied telt maar liefst vierhonderd hectare natuurgebied en bebossing. Hier kan men terecht voor een heerlijke wandeling. Naast de mooie grassen op de heidegebieden is er een keur aan bloemen te vinden in dit gebied. Bijvoorbeeld de Goudveil en de Sleutelbloem maken een deel uit van de flora. Er is een mooi ven in dit gebied wat zich leent voor pootjebaden of lopend langs de Tappelbeek. Of neem een kijkje in het moeras van het Heiblok. Alle natuur is hier even prachtig. Aan de rand van het bos beginnen de woonwijken van Zoersel zich af te tekenen waar Gras en Groen diverse adressen van graszoden heeft voorzien. Straten met namen als Boskant en Heidehoeven spreken tot de verbeelding. Aan de Boshuisweg vindt u het Boshuisje wat centraal staat in het boek ‘De Loteling’ van schrijver Hendrik Consience. Ook de stripfiguren Suske en Wiske bezoeken het Boshuisje in Zoersel. Mocht u fan zijn van de stripserie Kiekeboe kunt u in Zoersel uw hart ophalen. Er is namelijk een standbeeld van Marcel Kiekeboe te vinden omdat dit de woonplaats is van tekenaar Merho.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Zoersel

Grasmatten in Zoersel

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Zoersel vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Zoersel grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Aarschot

Bertrand Verheyen


4

"De offerte was direct overduidelijk en na een extra vraag kreeg ik de juiste feedback en oplossing."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Zoersel

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Zoersel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Zoersel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Zoersel

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen