Grasmatten Wilrijk

Waar leggen wij grasmatten in Wilrijk (2610)

In de Belgische provincie Antwerpen ligt de gemeente Wilrijk met postcode 2610. De gemeente kent ruim 38.000 inwoners en is in 1983 bij Antwerpen gevoegd als district. Ten westen van de gemeente loopt de Schelde. Gras en groen heeft bij verschillende woonadressen in Wilrijk al graszoden gelegd. Wij zijn bekend in Bist, Neerland en Valaar, maar kunnen natuurlijk grasmatten door de gehele gemeente leggen.

Wilrijk is omringt door grotere en kleinere gemeenten. In deze gemeenten heeft Gras en Groen al verschillende tuinen van graszoden voorzien, zoals in bijvoorbeeld Antwerpen, Berchem, Edegem, Borgerhout en Borsbeek. Ook in dit geval zijn onze diensten niet beperkt tot deze gemeenten en zijn wij de hele provincie van dienst.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Wilrijk

Wilrijk ligt in het stedelijke gebied van de stad Antwerpen, maar is omringt door verschillende groene gebieden. De fortengordel van Antwerpen loopt gedeeltelijk door en langs het district. Deze forten zijn mooie bezienswaardigheden en individueel voorzien van unieke karakteristieken. Een route langs deze forten is de moeite waard en zal u veel vertellen over de geschiedenis van de streek. Ten zuiden aan de Edegemse Beek liggen de Vuile Plas en Park Zandbergen. De Vuile Plas ligt naast Bruine Brembergen en het Berkenbos. Er zijn verschillende vijvers hier te vinden en wandelroutes.

Verderop ligt Park Romeinse Put met een grote vijver, wandelpaden en een horecagelegenheid. In Berchem ligt het Brilschanspark en meer richting Wilrijk bevinden zich het Den Brandtpark en het Nachtegalenpark. Vooral het Nachtegalenpark is groot en er lopen verschillende stroompjes doorheen. Er zijn horecagelegenheden en het Middelheimmuseum. Het Den Brandtpark kent een kasteel met gracht. Al met al kent dit stedelijke gebied naast natuurlijk de bezigheden van een grote stad, namelijk winkels, musea en architectuur, ook wat mooie parken.

Groen in Wilrijk

In dit Antwerpse district is zeker groen te vinden. Het projectgebied Neerland is een grote open ruimte omringt met bomen. Er zijn bouwzones, maar ook verschillende natuur- en parkgebieden. Deze groengebieden zijn voorzien van recreatiemogelijkheden voor jong en oud, zoals wandel- en fietsroutes. Verder is het Neerlandpark heel geschikt voor kinderen. Het park is ingericht zodat kinderen in de natuur kunnen spelen. Er zijn verschillende speeltuintjes en –rekken, maar ook toegankelijke groen gebieden voor familiebezigheden zoals picknicken en balspelen.

Naast de Bavo-kerk ligt park Steytelinck, dit is een goed wandelpark en was de tuin van het kasteel. Dit kasteel is inmiddels een horecagelegenheid en het park is voorzien van een speeltuin en grote vijver. Een ander mooi gebied in Wilrijk is het Valaarpark. Dit park ligt aan het kasteel het Valaarhof en is nu een openbaar wandelpark voorzien van een prachtige verscheidenheid aan bomen.



Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Wilrijk

Grasmatten in Wilrijk

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Wilrijk vanaf € 4,75 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Wilrijk grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.



Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Brussel

Anke van Mortel


5

"Binnen een week kwam er een enthousiast en ervaren team de grasmatten leggen!"

Lees verder
Overzicht

Grasmatten prijzen in Wilrijk

De prijs voor het leggen van premium graszoden is afhankelijk van de grootte van uw gazon. Wij komen grasmatten leggen voor prijzen vanaf € 4,75 per m². Heeft u een oud gazon dat verwijderd dient te worden? Wij komen voor prijzen vanaf slechts € 2,75 per m² uw oude gazon verwijderen en voeren dit voor u af. Een overzicht van alle prijzen vindt u op de pagina grasmatten prijzen.

Grasmatten bezorgen in Wilrijk € 2,19 p/m²

Wilt u liever geld besparen door de grasmatten zelf aan te leggen? Dan kunt u de graszoden bij Gras en Groen bestellen. U bent er dan van verzekerd dat u kwalitatief hoogwaardige grasmatten heeft. De graszoden die bij u worden bezorgd zijn dagvers en van zeer hoge kwaliteit. Lees meer informatie op de pagina grasmatten bezorgen of bestel ze direct via het vrijblijvende offerte formulier.


Afgeronde projecten in Wilrijk

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen