Grasmatten Vlaams-Brabant

Vlaams Brabant

De jongste provincie van ons landje is Vlaams Brabant, het ontstaan is voortgekomen uit de splitsing van de vroegere provincie Brabant. Naast de grote steden in Vlaams Brabant zijn wij ook veelal werkzaam in de kleinere dorpen zoals Landen, Diest en Vilvoorde.

Alle plaatsen in Vlaams Brabant waar wij graszoden leggen:
Aarschot, Deurne, Diest, Halle, Tienen.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Grasmatten prijzen in Vlaams-Brabant

De prijs voor het leggen van premium graszoden is afhankelijk van de grootte van uw gazon. Wij komen grasmatten leggen voor prijzen vanaf € 5,50 per m². Heeft u een oud gazon dat verwijderd dient te worden? Wij komen voor prijzen vanaf slechts € 3,- per m² uw oude gazon verwijderen en voeren dit voor u af. Een overzicht van alle prijzen vindt u op de pagina grasmatten prijzen.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Boechout

Hugo Abrath


5

"Duidelijke afspraken, snelle afwikkeling, propere plaatsing, duidelijke uitleg over de verzorging"

Lees verder
Overzicht

 

Grasmatten bezorgen in Vlaams-Brabant € 2,19 p/m²

Wilt u liever geld besparen door de grasmatten zelf aan te leggen? Dan kunt u de graszoden bij Gras en Groen bestellen. U bent er dan van verzekerd dat u kwalitatief hoogwaardige grasmatten heeft. De graszoden die bij u worden bezorgd zijn dagvers en van zeer hoge kwaliteit. Lees meer informatie op de pagina grasmatten bezorgen of bestel ze direct via het vrijblijvende offerte formulier.


Afgeronde projecten in Vlaams-Brabant

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen