Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op de 5 meest gestelde vragen. Staat uw vraag en antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Op welke termijn kunnen jullie de werkzaamheden uitvoeren?

Wij kunnen altijd binnen 3 weken met de werkzaamheden starten. Afhankelijk van de duur van de werkzaamheden plannen we in overleg met u de werkzaamheden in.

Kan er van te voren iemand komen kijken bij mij?

Om onze tarieven zo scherp mogelijk aan te kunnen bieden voor u komen wij kijken bij gazons groter dan > 250 m2. Indien uw gazon kleiner is verzoeken wij u een foto per mail aan te leveren indien u twijfelt aan de huidige situatie. Op een foto kunnen wij heel veel zien en u van het juiste advies voorzien.

Hebben jullie dan altijd genoeg graszoden bij je?

Wij nemen altijd extra graszoden mee. Dit neemt niet weg dat we uitgaan van het opgegeven aantal m2. Als er een ruim tekort is aan matten dan bedenken we samen met de klant een oplossing. Deze oplossing kan zijn dat we een nieuwe afspraak maken om het karwei af te maken. Het aantal matten die extra gelegd zijn worden betaald door de klant.

Op welk tijdstip kan ik jullie verwachten?

U ontvangt de dag voorafgaand van de werkzaamheden voor 18.00 uur een e-mail of sms met het verwachte aankomsttijdstip.

Welke soort graszoden leggen jullie?

Wij leggen premium kwaliteit graszoden. Deze soort is erg sterk, donkergroen van kleur en is bestand tegen regelmatig gebruik.
Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen