Grasmatten Ukkel

Waar leggen wij grasmatten in Ukkel (1180)

De Belgische gemeente Ukkel, postcode 1180, ligt in de provincie Brussels Hoofdstedelijk Gewest en heeft ongeveer 82.000 inwoners. De gemeente is in oppervlakte de een-na-grootste gemeente in het Hoofdstedelijk Gewest. Gras en Groen heeft in Ukkel al meerdere tuinen voorzien van graszoden, maar ook in de gemeentes die Ukkel omringen zoals Elsene, Etterbeek, Forest, Beersel en Linkebeek. Ukkel staat bekend om haar mooie woonwijken met groen. Gras en Groen heeft in woonwijken zoals de Noordwijk al graszoden gelegd, maar doet dit in de hele gemeente.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Ukkel

Ukkel ligt in een stedelijk gebied, maar is toch omringt door een paar groene parels. Een gedeelte van het Zoniënwoud ligt in de gemeente. Dit is een bosgebied uitgestrekt over een aantal gemeentes met een aantal stroompjes en aansluitende bosgebieden. Het woud biedt verschillende mogelijkheden voor een dagje uit en een grote diversiteit aan flora en fauna. Verder ligt er ten oosten van de gemeente het ter Kamerenbos, waar in het midden een grote vijver ligt met Chalet Robinson en over het gebied zijn verschillende horecagelegenheden verspreid. Het park is omringt met verschillende ambassades. Ten noorden ligt het Dudenpark met Marienstadion en het Park van Vorst. Ten westen van de stad loopt de Zenne met daaromheen een groen gebied met goede wandelmogelijkheden

Groen in Ukkel

De gemeente Ukkel is omringt met grote gemeente zoals Brussel, Elsene en Anderlecht en kent veel inwoners. Desalniettemin staat Ukkel bekend als één van de groenere gemeenten in de provincie met haar veelvoud aan parken en het Zoniënwoud. Het grootste park is het Park van Wolvendael en het natuurreservaat Kinsendael-Kriekenput waar de Groesbeek doorheen loopt. Vooral in het zuiden van de gemeente kleurt het groen en zijn verschillende mooie gebieden te vinden zoals de Kauwberg en de Avijlblakte. Twee kleinere parken, maar die toch echt een bezoekje waard zijn, zijn het Park van Wolvendael en het Brugmannpark. De tuinen in Ukkel en omgeving zijn stuk voor stuk goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden. Wij hebben tuinen voorzien van grasmatten door de gehele gemeente en omringende gemeenten.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Ukkel

Grasmatten in Ukkel

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Ukkel vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Ukkel grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Brussel. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Lebbeke

Van Langenhove


5

"Zeer tevreden over geleverde werk alles was tiptop in orde."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Ukkel

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Ukkel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Ukkel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Ukkel

  • Graszoden leggen Brussel
  • Graszoden leggen Brussel
  • Graszoden leggen Brussel
  • Graszoden leggen Brussel
  • Graszoden leggen Brussel
  • Graszoden leggen Brussel
  • Graszoden leggen Brussel
  • Graszoden leggen Brussel

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen