Grasmatten Turnhout

Graszoden leggen in Turnhout (2300)

Turnhout is een stad in het noorden van België, gelegen in de provincie Antwerpen. Turnhout promoot zich als de hoofdstad van de Kempen en als de "speelkaartenstad". De naam Turnhout: Turn- dit deel van de plaatsnaam zou afkomstig zijn van het oude woord voor toren. Turnhout zou dan afgeleid zijn van toren in het bos. De theorie is, dat toen het kasteel werd gebouwd, de nederzetting Turnhout zelf nog niet bestond.

Turnhout omhelst natuur en groen

De regio omhelst natuur en cultuur, het gebied herbergt immers een aantal authentieke dorpskernen, omringd door een uitgestrekte groene gordel. Maar in de Antwerpse Kempen kun je méér dan alleen kijken naar het fraaie groen. Om de natuur te beleven is er volop keuze, bijvoorbeeld vogels spotten in het Turnhoutse Vennengebied. Maar ook: Originele doe-ateliers op de Kalmthoutse Heide, een knuppelpad en een observatietoren in Landschap De Liereman.

Vennen en heide in Turnhout

Het Turnhouts Vennegebied is een uitgestrekt vennen-, heide- en weidevogelgebied met een omvang van 150 ha is een Kempens wandelgebied bij uitstek . Een prachtige uitkijktoren aan Klotteraard Turnhout is te beklimmen ter hoogte van het Bels Lijntje. De openheid en rust aanwezig in het gebied, zorgen er voor dat tal van weidevogels zoals de wulp, kievit en de grutto zich hier op hun plaats voelen.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Turnhout

Grasmatten in Turnhout

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Turnhout vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Turnhout grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Wilsele

Peter de Gryse


5

"Alles volgens afspraak geregeld, mooi op tijd , door goede communicatie de avond vooraf per email."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Turnhout

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Turnhout. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Turnhout gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Turnhout

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen