Grasmatten Sint-Truiden

Waar leggen wij graszoden in Sint-Truiden

Sint-Truiden ligt in Haspengouw, een streek die zich uitspreidt over een aantal Belgische provincies, te weten Limburg, Luik, Namen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Deze streek heeft een glooiend landschap met vruchtbare gronden voor landbouw en veeteelt. Sint-Truiden ligt in het noordelijke Haspengouw, wat het vochtige deel is van de streek met vruchtbare leemgrond, die onder andere geschikt is voor fruitteelt. Deze bodem is uiteraard ook zeer geschikt voor het leggen van graszoden in de stad Sint –truiden en de omgeving. Op een vruchtbare vochtige ondergrond vormen de graszoden van Gras en Groen binnen korte tijd een prachtige groene grasmat om van te genieten.

Al het groen in Sint-Truiden

Sint-truiden ,een Abdijstad, is het centrum van Haspengouw en heeft een lange geschiedenis. Er zijn vele monumenten te vinden en prachtige fruitige landschappen. Vandaar noemt men het ook Fruitstad. Deze streek staat van april tot oktober in bloei

Toerisme in Sint-truiden

Tijdens je bezoek kun je hier veel leren over de moderne fruitteelt. Sommige fruitbedrijven nodigen je uit om te komen kijken binnen de wereld van de fruitteelt en geven graag uitleg.

In de omgeving van Sint-truiden kun je wandelen, toeren of fietsen. Tegelijkertijd ontdek je het prachtige kastelenlandschap en de kleurenpracht van de fruitbomen. De heerlijke streekproducten onderweg proef of koop je bij Toerisme Sint-Truiden,Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Sint-Truiden

Grasmatten in Sint-Truiden

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Sint-Truiden vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Sint-Truiden grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Schelle

Pieter Danel


5

"Perfecte afspraak , prijs en afwerking Plezant om mee samen te werken, toppie"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Sint-Truiden

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sint-Truiden. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sint-Truiden gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sint-Truiden

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen