Grasmatten Sint-Niklaas

Waar leggen wij graszoden in Sint-Niklaas

In de provincie Oost- Vlaanderen vinden we ook de plaats Sint-Niklaas. De stad die bekend staat om haar marktplein, het grootste marktplein van België, telt 73.000 inwoners. Mede door het grootte marktplein en de vele winkels die het centrum rijk is, zijn er weinig tuinen in het centrum te vinden.

Daarbuiten echter is er meer ruimte bij de woning waar dan ook veel klanten van ons te vinden zijn. In de wijken Destelwijk, Dillaartwijk, Elisabethwijk, Filou, Westerbuurt, Stationsomgeving, Parklaanwijk, de Driekoningenwijk, de Baenslandwijk en Belsele-Puivelde hebben wij met onze graszoden service veel tuinen van een nieuw gazon voorzien.

Al het groen in Sint-Niklaas

In de directe omgeving van Sint-Niklaas is er afgezien van de polderachtige omgeving weinig natuur te vinden. Ten zuiden van de stad is er in de omgeving van het water een mooi moerasachtig gebied waar grote rietvelden te vinden zijn. Hier zijn ook veel verschillende watervogels te vinden die hier hun voedsel halen.

Naast deze natuurgebieden zijn in Sint-Niklaas zelf ook enkele parken

In Sint-Niklaas zelf zijn een viertal parken te vinden, waardoor de inwoners volop kunnen genieten van een mooie rustige omgeving binnen hun stadgrenzen. Erg groot is het stadsbos Puitvoet waar zelfs een kampeerterrein is ingericht voor de bezoekers. Het casino park is een stuk kleiner, het naarbij gelegen Romain De Vidtspark biedt echter wat meer ruimte voor haar bezoekers. In het oosten van de stad ligt het Vossekot. Hier kan de bezoeker heerlijk recreeren en genieten van het park. De grote vijver die aanwezig is in het park heeft een grote aanterekkingskracht op jong en oud.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Sint-Niklaas

Grasmatten in Sint-Niklaas

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Sint-Niklaas vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Sint-Niklaas grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Oost-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Rotselaar

Jose


5

"We zijn erg te spreken over het bedrijf Gras en Groen"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Sint-Niklaas

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Sint-Niklaas. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Sint-Niklaas gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Sint-Niklaas

  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen