Grasmatten Schoten

Waar leggen wij graszoden in Schoten (2900)

De gemeente Schoten is een geschikte woonlocatie tussen stad en land. Het is een stadsdeel van Antwerpen, gelegen aan de Noord zijde. Het telt 33.000 inwoners. De wijken Wetschot, Villers, Schotenhof, Schoten-Bos, Koningshof, List en Elshout, liggen rond het centrum van Schoten. Deze woonwijken staan midden in een bosrijk gebied. Bij een aantal woningen in deze wijken liggen onze graszoden. Maar ook in het centrum van Schoten hebben wij graszoden gelegd.

Al het groen in Schoten

De gemeente Schoten is zeer bosrijk, maar liefst één derde van het oppervlak is bebost. Door het midden van Schoten stroomt het Kempisch Kanaal. Desondanks telt Schoten veel woonwijken.

Het Peerdsbos, gelegen aan het Noorden van Schoten, is 149 hectare groot. En het is één van de meest bezochte bossen van Antwerpen. Dit bos is te onderscheiden van andere bossen doordat het een grote bijdrage levert aan de Flora en Fauna. Het Peerdsbos wordt gebruikt door fietsers, mountainbikes, ruiters, wandelaars en spelende kinderen. In het centrum van het park is een horeca gelegenheid.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Schoten

Grasmatten in Schoten

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Schoten vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Schoten grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Sint-Niklaas

Ann van Acker


5

"Zeer tevreden over deze firma!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Schoten

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Schoten. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Schoten gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Schoten

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen