Grasmatten Schilde

Waar leggen wij grasmatten in Schilde (2970)

Schilde is een gemeente met 19.400 inwoners en is gelegen in de provincie Antwerpen. Een gedeelte van de inwoners woont in de deelgemeente met de naam ’s-Gravenswezel. De naam Schilde zou de betekenis ‘beboste plaats aan de Schijn’ hebben. Net als vele andere plaatsen in de omgeving heeft in Schilde de Eerste Wereldoorlog een rol gespeeld, er werden versterkingen gebouwd om de vijand tegenstand te kunnen bieden. Gras en Groen heeft zowel in Schilde als ’s-Gravenswezel graszoden gelegd. Maar Gras en Groen is ook actief in de direct omringende gemeenten als Brecht, Zoersel, Schoten en Ranst, Wijnegem en Wommelgem om graszoden aan te leggen in uw tuin.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Schilde

Als u de Sint Jobsteenweg in noordelijke richting volgt komt u uit bij een groen gebied dat ruimte biedt aan de sportieveling. U kunt hier golfen op de Rinkven Golfclub maar ook de golfclub van Brasschaat ligt hier niet ver vandaan. In Brasschaat kan Gras en Groen ook voor u aan het werk om uw tuin te voorzien van nieuwe premium graszoden. Als u teruggaat in zuidelijke richting heeft u nog de mogelijkheid tot een bezoek aan Park Schildehof nabij Wittebrug.

Groen in Schilde

In Schilde ligt het domein Schildehof omringt met mooie tuinen, oranjerie, een vijver en een luisterrijk bosgebied dat zich ver in uitstrekt in de omgeving. Een van de hoogtepunten van een bezoek aan dit domein is de Dodoenstuin. Deze tuin is nagemaakt in de stijl van de zestiende-eeuwse renaissance. Daarnaast is er een insectentuin en een bloementuin. Het kasteel van ’s-Gravenswezel verdient ook zeker de aandacht. Dit dertiende-eeuwse kasteel is in de stijl van zowel barok als gotische stijl en heeft ook een park. Ook aan de liefhebber van musea in Schilde is gedacht. Aan de Brasschaatsebaan is het museum gewijd aan de kunstenaar Albert van Dyck te vinden. Het museum gelegen aan de Kerkstraat is het Heemhuis De Drie Rozen waar u diverse lokale gebruiksvoorwerpen kunt bekijken. Op de Oudaen vindt u de prachtige Sint-Catharinakerk en iets verderop de neogotische Sint-Guibertuskerk.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Schilde

Grasmatten in Schilde

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Schilde vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Schilde grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Aarschot

Familie Poels


5

"Keurig volgens afspraak is er bij ons gelegd. "

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Schilde

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Schilde. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Schilde gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Schilde

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen