Grasmatten Roeselare

Waar leggen wij graszoden in Roeselare

In de provincie West-Vlaanderen ligt de handelstad Roeselare, met 60.000 inwoners mag Roeselare zich terecht een stad noemen. Naast de profilering als handelstad is Roeselare ook een uitmuntende winkelstad, het centrum van Roeselare bestaat uit grote en kleine winkelstraten. In de historische binnenstad van Roeselare vindt je ook belangrijke geschiedkundige bezienswaardigheden zoals de Belforttoren en het Klein Seminarie.

Roeselare bestaat uit de deelgemeenten Beveren, Oekene en Rumbeke. Deze deelgemeenten zijn vergroeid met het centrum van Roeselare waardoor woningbouw en bedrijventerreinen dicht bij elkaar gelegen zijn. De stad Roeselare strekt zich uit via het kanaal Roeselare-Leie.

Al het groen in Roeselare

Roeselare staat bekend om zijn vele bossen en natuurgebieden in de omgeving. Het bekendste groengebied in Roeselare is het Sterrebos, dit bos staat bekend om zijn eetbare fauna. U kunt het Sterrebos bezoeken met een herborist die u alles kan vertellen over eetbare planten, kruiden en paddenstoelen. Een unieke ervaring waarbij je stil staat bij alle wonderen die het bos te bieden heeft.

Naast het Sterrebos beschikt Roeselare ook over een natuurreservaat, dit natuurreservaat heet 'De Kleiputten'. De Kleiputten is een voormalig kleigroeve van 42.000 vierkante meter groter waar nu open water en moeras is. Dit natuurreservaat kunt u bezichtigen met een lokale gids die u alles kan vertellen over de bijzonderheden van dit natuurreservaat.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

De stad Roeselare biedt naast zijn vele winkels ook voldoende groengebieden die op loopafstand te bereiken zijn. In 2010 is het 'Speelbos' geopend, dit bos is 3,8 hectare groot en te bereiken via de Bergstraat.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Roeselare

Grasmatten in Roeselare

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Roeselare vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Roeselare grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel West-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Stokkem

Gert Brabants


5

"Snelle service, en nadien ook opgekuist!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Roeselare

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Roeselare. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Roeselare gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Roeselare

  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen