Grasmatten Puurs

Wilt u in Puurs een nieuw gazon laten aanleggen? Kies dan voor de methode waarbij grasmatten worden gelegd. Grasmatten, ook wel graszoden genoemd, hebben ten opzichte van gras zaaien vele voordelen te bieden. Nadat de grasmatten zijn gelegd ziet u al direct resultaat en na twee weken kunt u het gazon zelfs al in gebruik nemen. Dat is bij het inzaaien van een gazon wel anders. Onkruid verstoord lange tijd een mooie aanblik van het gazon en het gras heeft tijd nodig om uw volledige gazon te bezetten.

De premium graszoden van Gras en Groen Graszoden hebben gedurende 12 tot 14 maanden de beste zorg gekregen en dat is terug te zien aan de graszoden.

Onze premium grasmatten hebben de volgende kenmerken:Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Puurs

Grasmatten in Puurs

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Puurs vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Puurs grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Leuven

Klaas Vlasweg


5

"1 telefoontje en een week later had ik een nieuw gazon."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Puurs

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Puurs. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Puurs gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Puurs

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen