Grasmatten Oostende

Waar leggen wij graszoden in Oostende

Oostende, ook wel de Stad aan Zee genoemd, heeft een oud en historisch centrum. Rondom dit centrum bevinden zich deelgemeentes, hier zijn de woonwijken ruimer opgezet dan in het centrum. In de deelgemeentes Stene, Konterdam, Zandvoorde en Mariakerke + Raversijde is er meer ruimte in de tuinen voor onze graszoden. Wij leggen hier dan ook graag uw nieuwe gazon.

Al het groen in Oostende

De zee en het strand zijn de grootste trekpleisters van Oostende. De toeristen komen hier om verschillende watersporten te beoefenen, en om te genieten van het uitzicht. De duinen zijn eveneens een toeristische wandel locatie.

De spuikom is een groot stuk natuur, wat midden in Oostende is gelegen. Het is gelegen aan de haven. Hier worden allerlei watersport activiteiten op beoefend, zoals zeilen, duiken, surfen, kajakken en vissen. Langs de Spuikom wordt veel gefietst en gewandeld.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

De stad aan zee telt een aantal kleine en grote parken. Het Maria Hendrikapark is het grootste park dat Oostende kent, het is ongeveer 55 hectare groot. Het word veelal gebruikt om te wandelen en fietsen, ook zijn er voetbalvelden. Door de vele waterpartijen is er ook de mogelijkheid om te roeien. Het is zelfs mogelijk om in het park te carten.

Het Leopoldpark is een kleiner park, van ongeveer vijf hectare. Dit park beschikt over een minigolf-baan. En is natuurlijk zeer geschikt voor wandelaars.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Oostende

Grasmatten in Oostende

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Oostende vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Oostende grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel West-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Opwijk

Emiel Dewitte


5

"Gazon is echt prachtig"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Oostende

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Oostende. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Oostende gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Oostende

  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen