Grasmatten Nijvel

Waar leggen wij graszoden in Nijvel?

In het Franstalige gedeelte van België ligt de stad Nijvel of Nivelles. De gemeente die gelegen is in de provincie Vlaams Brabant telt circa 27.000 inwoners. Nijvel bestaat uit meerdere deelgemeenten zoals Baulers, Bornival, Thines en Monstreux. Het dorp staat vooral bekend staat om de collegiale Sint-Geertruikerk die pronkt op de Grote markt, het is een van de grootste romaanse kerken van Europa. In de kernen rondom de stad zelf legden wij ook graszoden, meer klanten hebben wij in tuinen in de wijken Sotriamont, Nom de Jesus, Rochelle, Saint Barbe, Mont Cheval en Mont Saint Roch.

Al het groen in Nijvel

In het Provinciaal Domein van Hélécine kan heerlijk worden gewandeld. Bezoekers van het uitgestrekte natuurreservaat kunnen er ook vissen, tennissen, minigolfen en paardrijden. Er zijn verschillende speelterreinen. Rondleidingen zijn op aanvraag mogelijk. Het neoclassicistische kasteel uit de achttiende eeuw kan worden gehuurd door bedrijven.

Naast deze natuurgebieden zijn in Nijvel zelf ook enkele parken

Liefhebbers die graag buiten actief zijn kunnen in Nijvel hun hartje ophalen in het 'parc de la Dodaine'. Het prachtig aangelegde park heeft een grote waterpartij dat centraal in het park ligt. Rondom de vijver, waar een grote fontijn in zit, staan prachtige oude bomen die het park van een fantastische alure voorzien. In de borders komt in het voorjaar een ware bloemenzee tevoorschijn waar menig tui bezitter jaloers op is. Voor de bezoekers is er een speeltuin, tal van vijvers en verschillende sportterreinen (tennis, rugby, hockey, voetbal, atletiek). Bovendien is er nog een Olympisch zwembad en een multisportzaal.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Nijvel

Grasmatten in Nijvel

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Nijvel vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Nijvel grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Brussel. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Hasselt

Harmen Jans


5

"Goede communicatie, goede service, aanrader!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Nijvel

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Nijvel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Nijvel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Nijvel

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen