Grasmatten Maaseik

Waar leggen wij graszoden in Maaseik

De stad Maaseik , in de Belgische provincie Limburg, grenst aan de Nederlandse gemeente Echt-Susteren (Roosteren).
De drie deelgemeenten Maaseik , Neeroeteren en Opoeteren hebben samen een totale oppervlakte van 7.692ha. Maaseik is een historische stad en ligt dichtbij de Maas. Zowel in de binnenstad van Maaseik als in de overige woonwijken houden mensen van een stukje groen. Gras en Groen levert hier een bijdrage aan door in uw tuin graszoden te leggen van uitstekende kwaliteit.

Al het groen in Maaseik

In Maaseik wil men samen gaan voor een aangenaam leefmilieu. Zo blijft de stad voor ieder een aangename plek om in te wonen en te leven. Aandacht hebben voor het milieu is erg belangrijk. Door het dichtbevolkte centrum en de verkeersdrukte in de stad Maaseik is o.a. de groenvoorziening van groot belang.Het groene karakter van de deelgemeenten Neeroeteren en Opoeteren is uitgesproken en zorgt voor een bijzondere natuurbeleving. Maaseik trekt jaarlijks vele toeristen.

Natuurgebieden in de omgeving

De Duinengordel

Het prachtig gevarieerde en uitgestrekte heide- en boslandschap (3000 ha), de Duinengordel, omvat een natuur van internationaal belang. Het is een erfgoed, met een grote toeristische en recreatievetoekomst. De gemeenten Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek, Maaseik en Bree hebben samen een visie over de ontwikkeling van dit gebied. Dit in samenspraak met vele andere partijen. In het unieke duinenlandschap vind je een bijzondere fauna en flora: de biodiversiteit is hier groot. De Duinengordel bestaat uit zandduinen, vennen, heide, akkers, weiden en bos. Een prachtige groene omgeving om te recreëren

Grenspark Kempen-broek

Je kunt hier fietsen, wandelen, mountainbiken, paardrijden, ruimte ontdekken en stilte horen Het Grenspark heeft: moerassen, dekzandruggen met stuifzand en naaldbos. De gemeente Maaseik maakt deel uit van dit unieke grenspark met zijn vele aaneengesloten natuurgebieden.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Maaseik

Grasmatten in Maaseik

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Maaseik vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Maaseik grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Destelbergen

Ter Schoor


5

"Perfecte service en kwaliteit!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Maaseik

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Maaseik. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Maaseik gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Maaseik

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen