Grasmatten Lommel

Waar leggen wij graszoden in Lommel

Het dorp Lommel ligt maar enkele kilometers van de Nederlandse grens. In Lommel bevinden zich vele vrijstaande huizen met grote tuinen, het is dan ook een rijke gemeente met een hoog welvaartsniveau.

De dorpsnaam Lommel is afkomstig van de oorspronkelijke naam Loemelo. Het basiswoord Loem betekent nattig, drassig en een Lo is een bos. Lommel is een plaats in de Belgische provincie Limburg. Deze Kempische stad had op 1 januari 2011 33.000 inwoners en bestaat naast het kerndorp uit enkele kleinere omliggende dorpjes. Met name de huiseigenaren met grote tuinen weten Gras en Groen te vinden voor het leggen van een nieuw gazon. Er zijndan ook talrijke opdrachtgevers in dezegemeente te vinden.

Al het groen in Lommel

Lommel kan getypeerd worden als een groene gemeente. In de directe omgeving liggen ook enkele natuurgebieden: De Watering, de Lommelse Sahara, en daarnaast nog uitgestrekte bos- en heidegebieden. In Lommel is in het centrum een goed gevarieerd winkelgebied, belangrijk voorde omliggende dopren, een centrumgemeenteals het ware. De stad Lommel ligt op de scheiding van de Schelde en de Maas, maar ook van de kleinere rivieren binnen dit watergebied, de Nete en de Dommel

Naast de natuurgebieden zijn in Lommel zelf ook enkele groengebieden

Wandelen in het Mariapark of zelfs in de directe nabijheid van het 'burgemeestershuis' met park behoort tot de mogelijkheden. In Lommel raakt u niet zo snel uitgewandeld. Bovendien bieden enkele vakantieparken die vrij toegankelijk zijn ook een goede optie voor een uitje. Lommel kent meerdere plekjes die dingen naar de titel Limburgs mooiste natuur.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Lommel

Grasmatten in Lommel

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Lommel vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Lommel grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Aarschot

Familie Poels


5

"Keurig volgens afspraak is er bij ons gelegd. "

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Lommel

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lommel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lommel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lommel

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen