Grasmatten Lokeren

Waar leggen wij graszoden in Lokeren

In deze stad die 40.000 inwoners rijk is, hebben wij rondom het centrum enkele tevreden klanten wonen. Lokeren dat gelegen is in de provincie Oost- Vlaanderen telt 8 stadswijken. In de wijken Spoele, Heiende, Bergendries, Heirbrug, Everslaar, Bokslaar, Staakte en Naastveld legden wij de afgelopen jaren erg mooie gazons aan.

Doordat Lokeren in een erg natuurrijk gebied ligt hebben de inwoners vaak grotere natuurlijke tuinen. Een gazon mag hier dan uiteraard niet ontbreken, de parkachtige uitstraling van de grote tuinen kan zo worden behouden.

Al het groen in Lokeren

Lokeren is onlosmakelijk verbonden met één van de grootste natuurreservaten die België buiten de Ardennen rijk is. Molsbroek is de naam van dit gebied en is uitstekend te bezoeken vanuit de stad, het ligt namelijk op slechts 20 minuten wandelen van het station. In totaal vindt u hier ruim 90 hectare aan natuurschoon.

Naast deze natuurgebieden zijn in Lokeren zelf ook enkele parken

In Lokeren zelf zijn ook nog eens twee parken die zeer geliefd zijn door de inwoners en bezoekers van de stad. Allereerst is er het Bospark, in dit park gaan natuur en recreatie hand in hand. Zo is er een speeltuin voor de kinderen en voor de sporters zijn er hier twee voetbalvelden en een tennisbaan.

Het verloren bos ligt naast het Bospark en hier is een schuttersveld te vinden. Verder herbergt dit verloren bos een kasteel met koetshuis.

De Buylaers is het laatste stuk natuur dat binnen de bebouwde kom van Lokeren ligt. Dit 20 hectare omvattende stuk natuur is erg open. Door de verwilderde weilanden ongemoeid te laten is het een moerasachtige polder geworden waar u mooie vergezichten vindt.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Lokeren

Grasmatten in Lokeren

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Lokeren vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Lokeren grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Oost-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Aartselaar

Bert Poelmans


5

"Proper werk, vriendelijke en beleefde jongens. Aanrader!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Lokeren

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lokeren. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lokeren gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lokeren

  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen