Grasmatten Lier

Waar leggen wij graszoden in Lier (2500)

Lier is een gemeente met 34.000 inwoners en is gelegen ten zuidoosten van Antwerpen. De gemeente heeft nog een deelgemeente, Koningshooikt. Door de gemeente loopt het Netekanaal en de rivier Nete, die zich opsplitst in de Grote Nete en de Kleine Nete.

De woonwijken in Koningshooikt staan in een groene omgeving. De woonwijken, Zevenbergen Donk, Ringenhofwijk, in Lier zijn ook groen. Bij veel van deze woningen ligt een groot stuk gazon, wij hebben bij een aantal van deze woningen onze graszoden mogen leggen.

Al het groen in Lier

De rivieren die door de gemeente heen slingeren zorgen voor veel groene gebieden en bosranden langs de waterkant. Dit zijn mooie plekken, waar veel fietsers en vissers op af komen.

In het Zuiden van de gemeente liggen meerdere bossen, Het Juffrouwenbos, Liesmortel, Luisbos en Brede Zijpe. Deze bossen worden vaak gebruikt door wandelaars, fietsers en ruiters.

Naast deze gebieden kent de Lier ook een natuurreservaat Mushaagbos, dit ligt westelijk van de stad Lier. Er wordt veel gefietst en gewandeld in dit bos.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Boven het centrum van Lier bevindt zich de Bogerse Plassen. Dit 10 hectare grote gebied wordt gebruikt als overstromingsgebied. Bij ernstige regenval beschermt dit gebied de omliggende woonwijken. Het gebied is zo aangelegd dat het goed begaanbaar is voor wandelaars en fietsers. De Bogerse Plassen hebben dus twee functies, het voorkomt wateroverlast en het dient als park en een prachtige rust plek voor de bewoners van Lier.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Lier

Grasmatten in Lier

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Lier vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Lier grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Stokkem

Gert Brabants


5

"Snelle service, en nadien ook opgekuist!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Lier

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Lier. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Lier gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Lier

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen