Grasmatten Kortrijk

Waar leggen wij graszoden in Kortrijk

Deze stad het 75.000 inwoners en is daarmee de één na grootse stad van West-Vlaanderen. De gemeente Kortrijk is een grote gemeente en heeft, naast de grote stad, ook veel natuur.

In het centrum van Kortrijk zijn kleine woningen met kleine tuinen. Wijken en deelgemeentes rondom het centrum, Langemunte, Rodenburg, Bissegem en Heule, zijn groter. In deze wijken is meer aandacht en ruimte voor groen. Er is dan ook meer vraag naar onze graszoden in deze wijken.

Al het groen in Kortrijk

In het zuiden van de gemeente liggen het Kooigembos, het Bellegembos en het Argendaalbos. In het noorden ligt het Heulebos. Deze bossen zijn privé bezit, maar ze worden openbaar gesteld om te wandelen.

Het Kennedybos van 14 hectare, is wel eigendom van de gemeente Kortrijk. Dit ligt net onder de stad. Dit bos wordt uitgebreid, dit moet zorgen voor meer groen. De gemeente Kortrijk bestaat verder uit veel weides en akkerlandschappen. Deze gemeente is één van de bosarmste gemeentes van West-Vlaanderen.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Het Gebroeders van Raemdonck park ligt net buiten het centrum en heeft een grote vijver. Het park dient voor rust en is een ideale plek voor vissers. De grote ruimtes worden veelal gebruikt door spelende kinderen.

Het Albertpark is gelegen aan de rivier De Leie en dient als rust plek voor wandelaars en fietsers die er langs komen.

Het Park de Blauwe Poorte ligt iets onder het centrum van Kortwijk en is één van de grootse parken van Kortwijk. Het park is een rustige plek voor wandelaars.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Kortrijk

Grasmatten in Kortrijk

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Kortrijk vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Kortrijk grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel West-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Kapellen

Wong


5

"Wij zijn tevreden over de afspraken en afhandeling met Gras en Groen "

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Kortrijk

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Kortrijk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Kortrijk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Kortrijk

  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker
  • Graszoden leggen Oostakker

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen