Grasmatten Kontich

Waar leggen wij grasmatten in Kontich (2550)

De plaats Kontich heeft een inwoneraantal van 20913. Het is gesitueerd binnen het gewest Vlaanderen en maakt deel uit van provincie Antwerpen. Gras en Groen is niet alleen werkzaam door graszoden te leggen binnen Kontich en Antwerpen maar ook binnen de omliggende gemeenten als Lint, Schelde, Hove, Edegem, Mortsel, Niel, Reet, Schelle, Aartselaar, Hemiksem, Boom , Rupel en Waarloos. In de late negentiende eeuw hebben veel welgestelde burgers uit Antwerpen hun toevlucht gezocht tot Kontich. In de Eerste Wereldoorlog werd hier het verdrag getekend wat de capitulatie van de stad Antwerpen zou bevestigen.

Kontich als gemeente bestaat uit twee delen. Het eerder genoemde Kontich en Waarloos. Waar Kontich een verstedelijk gebied is geworden heeft Waarloos een landelijk karakter. Verder vindt men in dit gebied de wijk Kontich-Kazerne die is vervlochten met naastgelegen gemeente Lint. Aan de westkant vindt met het pittoreske plaatsje Sint-Rita. Gras en Groen legt grasmatten in deze gebieden net als in de nabijgelegen gemeenten Duffel, Rumst, Hove, Aartselaar en Edegem.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Kontich

Aan de oost- en westkant van de E19 vindt u nog twee natuurgebieden met de namen Vuile Plas en Molenbos. Hier moet de flora nog tot bloei komen maar is over enige tijd zeer zeker de moeite waard. Aan het zuiden van Kontich vindt u Provinciaal Recreatiedomein de Schorre waar van alles te zien en te beleven valt. Ten noorden vindt u de gemeente Edegem waar onder andere de Romeinse Put in zijn groene omgeving een lust voor het oog is. Ook in de gemeente Edegem is Gras en Groen actief als het om grasmatten leggen gaat.

Groen in Kontich

Kasteel Tanghof met gracht en park is zeker een bezoekje waard! Waarschijnlijk is dit kasteel omstreeks de twaalfde eeuw gebouwd. Kasteel Altena is een ruim landhuis met dito gracht en groene omgeving. Naast het gemeentepark is er ook Altenapark gesitueerd aan de Antwerpsesteenweg. In dit park met volgroeide bomen vindt met een voormalige kapel waar nu een cultuurcentrum is. De Oude Spoorwegberm is een groenstrook die als een slinger weliswaar door de gehele gemeente van Kontich terug te zien is. Het herbergt diverse bomen zoals de meidoorn, de berk, hazelaars en de zwarte els.

http://somnifere.info/modafinil-prix http://somnifere.info/tramadol-100mgGrasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Kontich

Grasmatten in Kontich

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Kontich vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Kontich grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Lochristi

Delhaize


4

"Plezierige en snelle service."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Kontich

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Kontich. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Kontich gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Kontich

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen