Bedrijfsvideos

Om u te informeren over de werkzaamheden en werkwijze van Gras en Groen hebben we enkele video's gemaakt. Hierin komen de werkzaamheden bij het graszoden leggen voor. Daarnaast kunt u tevens kijken naar een timelapse film waarin duidelijk wordt hoeveel tijd onze medewerkers nodig hebben voor het vervangen van een gazon.

Onder de graszoden video's komen ook de werkzaamheden van de overige bedrijfstakken van Gras en Groen in beeld. Zo kunt u een compleet beeld krijgen bij het bedrijf.

 

Graszoden leggen, hoe gaat het in zijn werk?

 

Bent u benieuwd hoe onze medewerkers graszoden leggen? In onderstaande video ziet u stap voor stap hoe het oude gazon wordt verwijderd en vervolgens verse graszoden worden gelegd. U krijgt daarbij een perfect beeld van onze werkzaamheden.

 

 

 

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag 9:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Timelapse graszoden leggen

 

Nieuwsgierig hoe lang wij bij u bezig zullen zijn? In onderstaande film wordt een gazon van 40m² vervangen. U kunt zien hoe er wordt gewerkt en welke tijd daarvoor nodig is. Na 120 minuten werken zijn de werkzaamheden afgerond.

 

 

 

 

 

 

Robotmaaier kopen, Gras en Groen adviseert u Robomow

 

In de markt van robotmaaiers onderscheid Robomow zich op een aantal verschillende punten. Gras en Groen is overtuigd dat dit product bijdraagt aan een mooier en gezonder gazon. Bekijk de video voor meer informatie over Robomow.

 

Gras en Groen Den Bosch medewerkers en pand

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen