Grasmatten Kapellen

Waar leggen wij graszoden in Kapellen (2950)

De gemeente Kapellen ligt tegen de Nederlandse grens aan, ten Noorden van Antwerpen. De gemeente telt 26.400 inwoners, bij de gemeente hoort ook het Oosten van Putte. De gemeente staat bekend om de villaparken en landhuizen, het is dan ook de rijkste buurt van Antwerpen. In het Noorden van de gemeente, in de wijk Kapellenbos, en in Kapellen zelf, hebben wij veel graszoden gelegd.

Al het groen in Kapellen

Deze zeer bosrijke gemeente heeft een aantal natuurgebieden.

Zo is er het Mastenbos gelegen in het midden van de gemeente Kapellen. Dit natuurgebied heeft een oppervlakte van 160 hectare. Op openvlaktes in het bos is er afwisseling tussen graslanden en heides.

De Uitlegger is een 88 hectare groot bos, aan de oost zijde van de gemeente Kapellen. Er lopen vele wandel- en fietspaden door dit gebied. Er is een vijver, waar kan worden gevist.

Aan de West kant van de stad Kapellen ligt het natuurgebied Het Rood. Het gebied is 20 hectare groot, maar is niet geheel gelegen in Kapellen. In het gebied wordt veel gefietst en gewandeld.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

In het centrum van Kapellen ligt Het Gemeentepark Beaulieu. Op 16 hectare grond worden hier muziek concerten en sportactiviteiten georganiseerd. Daarnaast biedt het park ruimte voor tennissers, atleten, vissers en kinderen. Het park is toegankelijk voor iedereen.

Voor de kinderen zijn er speciale speelbossen aangelegd. Deze liggen dicht bij het centrum van Kapellen en zijn openbaar.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Kapellen

Grasmatten in Kapellen

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Kapellen vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Kapellen grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Aartselaar

Bert Poelmans


5

"Proper werk, vriendelijke en beleefde jongens. Aanrader!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Kapellen

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Kapellen. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Kapellen gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Kapellen

  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen