Grasmatten Herentals

Grasmatten Herenthals (2200)

Herentals is een stadje in de Belgische provincie Antwerpen met ruim 27.000 inwoners.De inwoners van Herenthals hebben de spotnamen "Klokkenververs" en "Peestekers"meegekregen. De stad is de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton en kieskanton Herentals en vormt ook de historische hoofdstad van de Kempen.

Natuur en groen

Om de natuur en het groen beter te beschermen, geeft de stad Herenthals zelf het goede voorbeeld door initiatieven te nemen om de historische biotopen en landschappen van de Kempen te herscheppen. Twee belangrijke natuurgebieden zijn het vermelden meer dan waard.

Het Olens Broek ligt langs de rivier de Kleine Nete, één van de zuiverste rivieren in Vlaanderen. Ten westen van het Olens Broek ligt Langendonk. Samen zijn ze een gevarieerd landschap met elzenbroekbossen, hooilanden, rivierduinen en houtwallen. De diversiteit in dit natuurgebied trekt verschillende planten en dieren aan. Het kleurrijke bloementapijt in de lente is een unieke ervaring

Beplanting

Planten die in totaal verschillende grondsoorten voorkomen, groeien in het Olens Broek broederlijk naast elkaar. Op de droge voedselarme zandgronden groeit struikheide, klein warkruid en heideknotszwam. Op de nattere gronden gagel, zonnedauw en moeraswolfsklauw; 's Winters verblijven er grote groepen luidruchtige sijzen in de elzenbroekbossen.

De hooilandjes op de Langendonk vormen in de lente een kleurrijk palet met onder andere pinksterbloem, koekoeksbloem, margriet en ereprijzen. In de houtkanten broeden jaarlijks verschillende koppels grasmus. Op de grens van Herentals met Lichtaart ligt het natuurgebied Snepkensvijver.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Herentals

Grasmatten in Herentals

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Herentals vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Herentals grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Zolder

Gendera


5

"Zeer aangename ervaring."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Herentals

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Herentals. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Herentals gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Herentals

  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen