Grasmatten Heist-op-den-Berg

Waar leggen wij graszoden in Heist-op-den-Berg (2220)

De gemeente Heist-op-den-Berg ligt Zuid-Oostelijk van de stad Antwerpen. Dit is een zeer groene gemeente en telt desondanks 40.000 inwoners. In de gemeente liggen nog deelgemeentes, Itegem, Wiekevorst, Hallaar, Booischot en Schriek.

De meeste woonwijken staan in een groene omgeving. Veel woningen, buiten het centrum van Heist-op-den-Berg, zijn alleenstaand. Bij enkele woningen hebben wij onze graszoden gelegd. Dit versterkt het groen in de wijken.

Al het groen in Heist-op-den-Berg

De vele weides en akkerlanden in de gemeente, worden afgewisseld door bosranden en bosgebieden. Er liggen ten Noorden van Heist-op-den-berg twee bosrijke gebieden.

Het Averechten is een 100 hectare groot bos, met vele wandel- en fietspaden. In dit bos staat educatie centraal, zo is er een speelbos en zijn er vele rondleidingen. Boven dit bos is het Itegemse Heide gelegen. In dit bosrijke gebied staan een aantal woningen. Deze twee bossen worden van elkaar gescheiden door een weg met woningen.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

In de deelgemeente Wiekevorst ligt een prachtige tuin rondom het kapel Klein Scherpenheuvel. Deze tuin is toegankelijk voor de bewoners en wordt vaak gebruikt om tot rust te komen en te wandelen.

Vlakbij het centrum van Heist-op-den-Berg ligt het Bergbos. In het midden van dit bos ligt een restaurant. Er kan rustig door dit bos worden gewandeld.

Aan de Oost kant van Schriek, direct achter de woningen, liggen de Puttebossen. Dit is geen groot gebied, maar wordt veel gebruikt door de bewoners om te wandelen en te fietsen.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Heist-op-den-Berg

Grasmatten in Heist-op-den-Berg

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Heist-op-den-Berg vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Heist-op-den-Berg grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Oostnieuwkerke

Kevin Declercq


5

"Prijs kwaliteit, top. Klantenservice, top. Vriendelijkheid, top."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Heist-op-den-Berg

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Heist-op-den-Berg. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Heist-op-den-Berg gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Heist-op-den-Berg

  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen