Grasmatten Hasselt

Waar leggen wij graszoden in Hasselt

Hasselt is de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg en telt ongeveer 75.000 inwoners, die Hasselaars worden genoemd. Hasselt is gelegen aan het Albertkanaal en de Demer, tussen de Kempen en de Haspengouw, midden in de Euregio.

Parken in Hasselt

Sinds het begin van de 21e eeuw hebben er in de stad veel stadsvernieuwingsprojecten plaatsgevonden, een belangrijk voorbeeld is de Groene Boulevard. Het Kapermolenpark is een echte groene oase in de stad met een speeltuin voor de kinderen en een vijver. Het Kapermolenpark is het officiële stadspark van Hasselt en is tevens een groene long voor de stad. Het park loopt verder in de Japanse Tuin, de grootste van Europa.Onderdeel van deze Japansetuin is het ceremoniehuis 'Korokan'. ‘Korokan’ betekent "een plaats van rust en onderkomen voor reizigers", opgetrokken uit natuurlijke materialen (natuursteen, hout, bamboe, klei, papier). Op het dak liggen kleipannen en rode dakleien.

Groen buiten Hasselt

Op 10 minuten van het centrum van Hasselt vindt men de prachtige natuur van domein Kiewit. Buiten het centrum kan ook een bezoek worden gebracht aan de inspiratietuinen van de abdijsite van Herkenrode, of de tuin van Dina Deferme. De Abdijsite Herkenrode staat garant voor een afwisselend en boeiend uitstapje waarbij natuur en erfgoed hand in hand gaan. Een wandeling door graslanden, moeraszones, hoogstamboomgaarden en poelen, sluit naadloos aan op een bezoek aan de eerste en rijkste vrouwenabdij in de Nederlanden. Dit groene domein vlakbij Hasselt schept een rustgevende oase met een knipoog naar haar rijk verleden
De wandelpaden voeren je langs hoogstamboomgaarden, vochtige graslanden, hagen, poelen en een historische houtwal. Een prachtige dreef leidt je recht naar het Poortgebouw van de abdijhoeve.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Hasselt

Grasmatten in Hasselt

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Hasselt vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Hasselt grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Beverlo

Dirk Vanderheijden


5

"Kortom ik kan Groen en Gras van harte aanbevelen"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Hasselt

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Hasselt. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Hasselt gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Hasselt

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen