Grasmatten

Bent u opzoek naar een leverancier van grasmatten of een specialist die de grasmatten bij u komt leggen? Dan bent u bij Gras en Groen Graszoden aan het juiste adres. Wij leveren en leggen uitsluitend grasmatten van premium kwaliteit. Dit zijn grasmatten die van onze kweker het allerhoogste kwaliteitslabel hebben meegekregen.

De kwaliteit van onze premium grasmatten

Wat zijn grasmatten?

Grasmatten zijn kleine stukjes van een nieuw gazon. Doordat de grasmat in stukjes is gesneden en erna is opgerold, spreken we van grasmatten. De grasmatten die we leveren en leggen zijn 250 cm lang en 40 cm breed, dat komt dus neer op exact 1 m². De grasmatten wegen ongeveer 15 kg per stuk. Na regenachtig weer kunnen ze wat zwaarder zijn. Onze premium grasmatten hebben een dichte structuur, zijn egaal, donkergroen van kleur en ongeveer 2 cm dik. Met onze grasmatten bent u verzekerd van een mooi gazon.Graszoden bezorgen
Bezorgen

€ 2,19 p/m² *    

Bezorgen

Grasmatten laten bezorgen voor prijzen van € 2,19 per m², plus de bezorgkosten vanaf € 69,- per bestelling.

Lees verder
Graszoden leggen
Graszoden leggen

vanaf € 5,50 per m²    

Graszoden leggen

Graszoden laten leggen vanaf € 5,50 per m². Laat Gras en Groen uw graszoden leggen in uw tuin.

Lees verder
Verwijder gazon
Verwijder gazon

vanaf € 3,-    

Verwijder gazon

Prijzen vanaf € 3,- p/m² en alleen in combinatie met graszoden leggen.

Lees verder
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Grasmatten met de wensen van nu

Veel klanten vergeten dat een grasveld uit levende planten bestaat en beschouwen het meer als een soort kunststof vloerbedekking. Daar houden wij als grasmattenleggers terdege rekening mee. Ons product moet maximaal sterk en onderhoudsvriendelijk zijn. Dat betekent dat er bij de kweek grote aandacht wordt besteed aan het voorkomen van grasziekten en onkruidgroei. De ondergrond waarop wordt gekweekt, is speciaal behandeld om het kiemvrij te krijgen. Onkruid dat alsnog uitschiet, wordt onmiddellijk een kopje kleiner gemaakt. U koopt dus een product dat aan hoge eisen voldoet en altijd vers geleverd wordt op een zeer gelijkmatige dikte en met een uitstekende, egale doorworteling. Daarmee worden onregelmatigheden tijdens het graszoden leggen voorkomen.

Voordelen van grasmatten

Het grootste voordeel van grasmatten is, dat het gazon na de aanleg vrijwel direct kan worden gebruikt. Het is overigens wel beter het gras eerst een tijdje rust te gunnen om goed te wortelen, voordat u erop gaat lopen. Het laten leggen van grasmatten geeft al direct een mooi effect. Daardoor is het voor mensen, die bijvoorbeeld in een pas gebouwd huis met een nog aan te leggen tuin trekken, veel aantrekkelijker dan gras zaaien.

Andere voordelen van grasmatten leggen zijn:

Grasmatten met een hoge sierwaarde

Om de hoge sierwaarde van een gazon optimaal te krijgen en te behouden, moeten grasmatten gebruikt worden van hoogwaardige kwaliteit. Onze grasmatten liggen minimaal 12 maanden op de akker te wortelen. Door de lange worteling zijn plastic netten overbodig. Dit is beter voor het milieu en voor het gazon. De grasmatten zijn na 12 maanden erg sterk en dichtbegroeid. De grasvelden worden dagelijks op onkruid gecontroleerd, zodat er altijd onkruidvrije graszoden worden geleverd. Onze grasmatten hebben een natuurlijke, donkergroene kleur. Pas na minimaal 12 maanden worden onze premium grasmatten geoogst.

Premium grasmattenAlgemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Bilzen

Jos van Zon


5

"Wij hebben ons gazon laten vervangen door de mannen van Gras en groen omdat ze erg"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Wat kunt u doen tegen mollen?

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Lees verder
Overzicht

De verschillende soorten gras in de grasmatten

Wereldwijd zijn er zo’n 800 verschillende soorten gras. De meeste soorten zult u wellicht niet eens als een grassoort herkennen. Gras is zelfs de belangrijkste bron van koolhydraten, rijst, mais en vele graansoorten. Zelfs bamboe is een grassoort. U kunt zich nu waarschijnlijk heel goed indenken dat het selecteren van de juiste grassoorten voor het gazon specialistisch werk is. Heel veel grassen zijn niet geschikt om dienst te doen als gazon, doordat ze niet de juiste kleur, zachtheid of groeiwijze hebben. Wat bij deze eigenschappen nog eens bij komt, is dat het maaien van het gazon een essentieel onderdeel ervan is. Dit zorgt ervoor dat het gazon er netjes en verzorgd uit blijft zien! Jarenlang heeft men onderzoek verricht middels proefvelden om tot de meest ideale samenstelling van het gazon te komen. Dit heeft geleid tot wat wij nu premium grasmatten noemen. De volgende soorten gras bevinden zich in onze grasmatten:

Wilt u binnenkort ook premium grasmatten in uw tuin?

Gras en Groen Graszoden kan altijd binnen 14 dagen bij u thuis een nieuwe grasmat komen aanleggen. U bent er dan van verzekerd dat er verse graszoden worden gelegd. Gras en Groen Graszoden verzekert u bovendien dat dit tegen de scherpst mogelijke prijs gebeurt. Wanneer u nu nog een offerteaanvraag doet, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Indien u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden binnen 14 dagen bij u in te plannen.

Werkgebied grasmatten leggen


   

Gardener Gold 10
Gardener Green 7

€ 22,50    

Emmer met 7 kg

Gardener Green is een uitgebalanceerde mest voor uw gazon.

Lees verder
Myco gazon
Myco gazon ECO.

€ 51,75    

Myco gazon 25 kg

100% organische gazonmest van Ecostyle voor het bemesten van uw gazon.

Lees verder
Klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

alt tag 3

Grasmatten leggen altijd binnen 21 dagen

alt tag 4

3 maanden garantie bij graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium grasmatten laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf grasmatten leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u online bestellen.

Lees meer
Gras en Groen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de grasmatten van Gras en Groen Graszoden? U vindt hier uitgebreide informatie over de premium kwaliteit graszoden die wij leggen.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen