Mollengaas

De mol is wellicht de grootste vijand van iedereen die gek is op zijn perfecte gazon. De mol kan het geluk van een mooi, donkergroen en egaal gazon ernstig verpesten. Hoewel dit een veel voorkomend probleem is, blijft het lastig een goed product te vinden dat u van deze problematiek verlost.

Mollengaas, de oplossing tegen molshopen

Er zijn veel verschillende middeltjes op de markt van mollenballen tot mollenverjagers en mollenklemmen, maar het werkt niet overal even succesvol. Het plaatsen van klemmen doodt de boosdoener, maar de schade is dan reeds veroorzaakt. In de toekomst zal de volgende mol gewoon weer de weg naar uw gazon weten te vinden.

De enige constructieve oplossing die wij u kunnen bieden, is het leggen van mollengaas. Dit kunststof gaas wordt onder de grasmatten gelegd en voorkomt dat de gravers naar het oppervlak kunnen komen. De ellende van de molshopen is daarmee definitief ten einde.

Prijzen voor het laten leggen van mollengaas

< 50 m²     Wordt geen mollengaas gelegd
51 m² - 100 m² € 3,75 per m²
101 m² - 200 m² € 3,50,- per m²
201 m² - 400 m² € 3,25 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag
cheap ambien sleeping pills online cheap valium pills online


Super mollenklem

€ 17,80    

Super mollenklem

Yankee super mollenklem. Eenvoudig en effectief mollen bestrijden met deze robuuste mollenklem.

Bestel direct
Mollenklem

€ 18,45    

Mollenklem

Mollenklem voor het bestrijden van mollen. Mollenklem voor het professioneel bestrijden van mollen.

Bestel direct
Mollenverjager

€ 34,90    

Mollenverjager

Mollen bestrijden door ze te verjagen met een mollenverjager. Diervriendelijk en effectief.

Bestel direct
Mollengaas
Mollengaas
Mollengaas
Mollengaas
Mollengaas

Het leggen van mollengaas

Mollengaas kan uitsluitend aangebracht worden in combinatie met de aanleg van het gazon. Het oude gazon dient eerst verwijderd te worden, waarna het mollengaas over de grond kan worden gelegd. Met grondpinnen wordt het vastgezet en waar nodig wordt het met een sterke schaar op maat gemaakt. Het gehele gazon kan ermee worden afgeschermd van mollen. Nadat het mollengaas is gelegd, kunnen de grasmatten daarover worden uitgerold. Doordat het mollengaas vrij stug materiaal is, bemoeilijkt dit echter wel het leggen van de grasmatten.

Prijzen grasmatten leggen

< 50 m²     € 350,-
51 m² - 100 m² € 7,00 per m²
101 m² - 200 m² € 6,50 per m²
201 m² - 400 m² € 6,00 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag


Geen molshopen meer!

Nadat het mollengaas en uw nieuwe grasmat is aangelegd, is uw gazon voortaan vrij van molshopen. Dit betekent echter niet dat de mol niet meer actief kan zijn onder uw gazon. De beestjes zullen onder het mollengaas nog steeds gangen kunnen graven. Dit kan leiden tot kleine verzakkingen. Dat is ook met mollengaas niet op te lossen!

Wilt u mollengaas in uw tuin laten leggen door Gras en Groen?

Neem hiervoor dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen dan het leggen van mollengaas en grasmatten voor een scherpe prijs bij u aanbieden. Door mollengaas te leggen voorkomt u molshopen op uw gazon. Het zorgt er echter niet voor dat de mollen uit uw tuin verdwijnen. Onder het gazon kunnen ze nog steeds actief zijn en gangen graven. Voor degene die al jaren problemen heeft met mollen en waarbij niets lijkt te helpen, kan dit absoluut uitkomst bieden tegen de vervelende molshopen.Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Schoten

Betty


5

"Wat een prettige samenwerking met deze mannen!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Wat kunt u doen tegen mollen?

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Lees verder
Overzicht

Methoden om mollen te bestrijden

Er zijn talloze andere manieren om mollen in het gazon te bestrijden. Hoewel elke methode voor- en nadelen kent, zal er altijd één methode zijn die ook in uw tuin effectief blijkt te zijn. Hieronder vindt u een opsomming van verschillende mogelijkheden. Op de pagina over mollen leest u meer over de verschillende manieren van bestrijden.


Klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

alt tag 3

Grasmatten leggen altijd binnen 21 dagen

alt tag 4

3 maanden garantie bij graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium grasmatten laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf grasmatten leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u online bestellen.

Lees meer
Gras en Groen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de grasmatten van Gras en Groen Graszoden? U vindt hier uitgebreide informatie over de premium kwaliteit graszoden die wij leggen.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen