Graszoden leggen

Met premium graszoden leggen wij de mooiste gazons aan. Gras en Groen Graszoden is al jaren gespecialiseerd in het leggen van graszoden. Het gazon is een onderdeel van de tuin dat erg bepalend is voor de aanblik. Doordat het vaak een centrale plaats in de tuin inneemt, zorgt de groene aanblik direct voor een verzorgd uiterlijk van de tuin. Voor deze verzorgde aanblik is het van groot belang dat de grasmat in goede conditie is. Alleen door het gazon op de juiste manier aan te leggen, kan er gezorgd worden voor de juiste groeiomstandigheden. Deze zijn essentieel om langdurig te kunnen genieten van het gazon.

Graszoden laten leggen door Gras en Groen Graszoden:

Prijzen voor graszoden leggen vanaf € 6,00 p/m²

Gras en Groen Graszoden legt graszoden van de hoogste kwaliteit. Deze worden door ons premium grasmatten genoemd. Wij leggen deze premium grasmatten voor prijzen vanaf slechts € 6,00 per m². Voor deze prijs voeren wij grondwerkzaamheden uit, bemesten we de ondergrond en leggen we graszoden. Voor een meerprijs vanaf € 3,50 per m² kunnen wij ook uw bestaande gazon vervangen. De oude grasmat wordt door Gras en Groen Graszoden dan ook afgevoerd. U heeft naderhand geen afval en de werkplaats wordt keurig netjes door onze medewerkers achtergelaten.

Gazonoppervlak     Prijs per m²
< 100 m²     Alleen afhalen/bezorgen
100 m² - 199 m² € 6,50 per m²
200 m² - 499 m² € 6,00 per m²
> 500 m²     Prijs op aanvraag

Prijzen van het leggen inclusief garantie en btw.Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen
Graszoden leggen

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Gras en Groen Graszoden is marktleider op het gebied van het leggen van grasmatten. Bovendien hebben onze medewerkers grote kennis van een gazon. Deze twee zaken vormen belangrijke pijlers voor het bedrijf en leveren u een groot voordeel.

Alle voordelen van het uit laten voeren van werkzaamheden door Gras en Groen Graszoden zijn:

Graszoden leggen, wanneer kunt u dit laten doen?

Het leggen van graszoden kan eigenlijk het hele jaar door worden gedaan. Uitzondering hierop vormen de perioden dat het vriest. Het is dan simpelweg onmogelijk om de graszoden te oogsten. Verder is het af te raden om de graszoden in de winter te laten leggen. December, januari en februari zijn doorgaans erg koud en bovendien is het maar kort licht. Dit zijn geen gunstige omstandigheden voor het gras. Wanneer de grasmatten in de winter worden gelegd, zullen ze niet of nauwelijks groeien tot aan het voorjaar. De werkzaamheden kunnen dan ook beter vroeg in het voorjaar worden ingepland. Normaal gesproken beginnen wij in maart weer volop met het leggen van graszoden.

Graszoden leggen in maart, april en mei

Het voorjaar en de bijkomende drukte verrast Gras en Groen elk jaar weer. Met het voorjaar komt er een periode van absolute topdrukte. De maanden maart, april en mei zijn echt geschikt voor het aanleggen van een nieuw gazon. Het weer is groeizaam en de droogte die leidt tot veel sproeien is er meestal nog niet. Dit kan later in het voorjaar overigens wel voorkomen. De graszoden groeien in circa twee weken aan en vormen dan een volwaardig gazon.

Graszoden leggen in juni, juli en augustus

De zomer is het seizoen dat iedereen buiten wil genieten van het mooie weer. Is uw gazon nog niet in orde, dan kan dit binnen 14 dagen zijn aangelegd. U hoeft uitsluitend het offerteformulier in te vullen en de aanvraag is in gang gezet. Nadat de graszoden zijn uitgerold in uw tuin, dient u wel veel te sproeien. Bij een temperatuur van 20 graden dient u de eerste twee weken elke dag minimaal een half uur te sproeien om uitdroging van het gazon te voorkomen.

Graszoden leggen in september, oktober en november

Met de herfst komt ook het natte en winderige weer in ons land. In het vroege najaar is het nog warm, maar aan het eind dienen we toch al rekening te houden met nachtvorst. Richting het eind van november zijn de omstandigheden steeds minder ideaal voor het leggen van graszoden. Eerder in het najaar is het weer wel uitermate geschikt. De bodem is dan nog warm en het vochtige weer zorgt ervoor dat u nauwelijks hoeft te sproeien. Het aangelegde gazon heeft in de winter de tijd om goed te wortelen en in het voorjaar heeft u al een erg sterk en goed geworteld gazon.

Werkgebied graszoden leggen

Aalst Anderlecht Antwerpen Brugge
Brussel Deurne Elsene Genk
Gent Hasselt Kortrijk Leuven
Mechelen Oostende Roeselare Schilde
Schoten Sint Niklaas Turnhout Ukkel

 Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Schelle

Pieter Danel


5

"Perfecte afspraak , prijs en afwerking Plezant om mee samen te werken, toppie"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Werkwijze bij het leggen van graszoden

De premium graszoden die wij leggen zijn zo gekweekt, dat ze binnen 14 dagen een gazon vormen dat geschikt is voor gebruik. Naast de belasting die de graszoden goed kunnen verdragen, hebben ze ook een hoge sierwaarde. Doordat er fijne en grovere grassoorten door elkaar gezaaid zijn, krijgt u een erg mooi gazon. Het zal zich na gebruik snel herstellen, waardoor onkruid en mos geen kans krijgen.

Bij het leggen van de graszoden volgen onze medewerkers een vaste werkwijze. Deze beproefde methode wordt al jarenlang door Gras en Groen Graszoden met succes toegepast. In 7 stappen wordt er met premium graszoden een perfect groen gazon aangelegd. Direct na het leggen kunt u al zien hoe mooi het gazon wordt. De twee weken na het leggen zullen de graszoden vastgroeien in de ondergrond en het gazon komt er daardoor steeds mooier uit te zien. Zie hieronder ons vaste stappenplan:

Wilt u binnenkort ook premium graszoden in uw tuin?

Gras en Groen Graszoden kan altijd binnen 14 dagen bij u thuis premium graszoden komen leggen. U bent er dan van verzekerd dat er verse graszoden van de allerbeste kwaliteit worden gelegd. Gras en Groen Graszoden verzekert u bovendien dat dit tegen de scherpst mogelijke prijs gebeurt. Wanneer u nu nog een offerteaanvraag doet, ontvangt u binnen 24 uur een passende offerte. Indien u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de werkzaamheden binnen 28 dagen bij u in te plannen.


Mollenklem Yankee
Mollenklem

€9,95    

Yankee

Veilig te plaatsen mollenklem met handvat.

Bestel direct
BSI Fertimoss mosdoder 3,5 kg
Mosdoder

€ 9.95    

Fertimoss 3,5 kg

Krachtige mosdoder voor de bestrijding van mos op 40 m².

Bestel direct

   

Klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

alt tag 3

Grasmatten leggen altijd binnen 21 dagen

alt tag 4

3 maanden garantie bij graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium grasmatten laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf grasmatten leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u online bestellen.

Lees meer
Gras en Groen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de grasmatten van Gras en Groen Graszoden? U vindt hier uitgebreide informatie over de premium kwaliteit graszoden die wij leggen.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen