Grasmatten laten leggen

Bijna alle klanten van Gras en Groen Graszoden komen bij ons binnen via de website. Wij steken veel tijd in een goede vindbaarheid en een voor de klant zo duidelijk mogelijke website. U bent waarschijnlijk ook op deze manier op onze website terecht gekomen. Op deze website kunt u een vrijblijvende offerteaanvraag doen. Het is daarbij belangrijk dat u probeert zo goed mogelijk het aantal m² te berekenen. U krijgt daardoor een offerte die goed aansluit bij de situatie in uw tuin.

Grasmatten laten leggen vanaf € 5,50 p/m²

Binnen 24 uur krijgt u van ons een passende offerte. Doordat wij op grote schaal grasmatten leggen, werken wij voor de goedkoopste prijzen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wanneer u akkoord geeft via de mail, dan nemen wij direct contact met u op om de afspraak met u in te plannen. Deze afspraak kan wat ons betreft altijd binnen 14 dagen worden gemaakt. Als het u schikt, heeft u dus binnen twee weken een nieuw gazon. Dat betekent dat u binnen een maand een gazon heeft waar u volop gebruik van kunt maken.

Prijzen voor grasmatten laten leggen  door Gras en Groen Graszoden

< 50 m²     € 350,-
51 m² - 100 m² € 7,00 per m²
101 m² - 200 m² € 6,50 per m²
201 m² - 400 m² € 6,00 per m²
> 400 m²     Prijs op aanvraag

Bij bovenstaande grasmatten prijzen gaan wij uit van een gazon dat voor 75% vlak ligt. Indien noodzakelijk frezen wij de ondergrond om deze later te kunnen bewerken bij het egaliseren van de ondergrond. De prijzen zijn incl. BTW.Grasmatten laten leggen
Grasmatten laten leggen
Grasmatten laten leggen
Grasmatten laten leggen
Grasmatten laten leggen

Vaste werkwijze van ingewerkte teams

Gras en Groen Graszoden werkt in verschillende teams. Alle teams hanteren dezelfde werkwijze bij het leggen van grasmatten. Deze werkwijze wordt reeds jaren toegepast en is uitermate geschikt voor de aanleg van het gazon.

Dankzij deze werkwijze krijgt uw gazon de volgende eigenschappen:

 

Gras en Groen grasmatten leggen

Bij de aanleg van het gazon worden onderstaande stappen door onze medewerkers gevolgd. Mocht u een oud gazon hebben dat verwijderd dient te worden, dan wordt dit direct na aankomst als eerste uitgevoerd. De grasmat wordt dan weggesneden en door ons afgevoerd. U hoeft hier zelf dus niets voor te regelen.

Tijdens het leggen van de grasmatten hanteren we de volgende werkwijze:

1. Leveren premium kwaliteit grasmatten

De premium grasmatten die wij leggen, nemen wij op de dag van de afspraak mee naar uw tuin. Wanneer het aantal grasmatten de laadcapaciteit van de bussen overstijgt, laten we deze bezorgen. De grasmatten zijn dagvers en vrij van onkruid en plastic netten.

2. Bewerken ondergrond

De ondergrond wordt vervolgens met een frees los gemaakt. Dit maakt de bodem luchtig en bovendien wordt de grond hierdoor bewerkbaar. Met behulp van een hark wordt de grond grof op de juiste hoogte gebracht en daarna verdicht met een wals.

3. Vlak maken van de ondergrond

Van de grond die bij de vorige stap is gewalst, wordt de toplaag met een hark weer losgemaakt. Met een waterpas wordt vervolgens bedding gemaakt. De ondergrond komt daardoor of waterpas te liggen bij een vlak gazon, of in een mooie glooiing in een gazon met hoogteverschillen.

4. Uitstrooien van een startersmest

De grasmatten verbruiken veel meststoffen die reeds in de grasmatten aanwezig zijn. Om ervoor te zorgen dat nieuwe wortels extra snel gevormd worden, strooien wij mest uit. Deze lost tijdens het sproeien op en is direct opneembaar door het gras.

5. Grasmatten leggen

Nadat de ondergrond perfect is geprepareerd, worden de grasmatten gelegd. Allereerst wordt er begonnen met het leggen van een kopmat. Vervolgens worden de overige grasmatten hier haaks op uitgerold. De graszoden worden netjes tegen elkaar aangesloten en indien nodig ingesneden. Na het leggen worden de grasmatten met een zware gazonwals nogmaals aangedrukt. Doordat de laatste oneffenheden hiermee weg worden gedrukt, krijgt u een perfect gazon!

6. Oplevering samen met de klant

Nadat de werkzaamheden met betrekking tot het leggen van de grasmatten is afgerond, wordt alles samen met u nagelopen. Er wordt dan gekeken of het gazon naar tevredenheid is aangelegd. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, dan wordt dit direct aangepast.

7. Opmaken factuur

De eindfactuur wordt opgemaakt op basis van eindcalculatie. Elke graszode die wordt gebruikt, is exact één m². Het aantal gebruikte grasmatten bepaalt dus het eindbedrag van de factuur. Deze wordt netjes samen met u doorgenomen door onze medewerker. U krijgt tevens uitleg over het sproeien van de grasmatten dat direct verricht dient te worden. Op de onderhoudskaart die u van ons ontvangt, staat naast het sproeischema enige uitleg over het overige onderhoud dat u dient uit te voeren om uw gazon in perfecte conditie te houden.

 

Laat direct na het aanleggen van uw gazon een robotmaaier installeren!

    

   

   

   

   

   

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Putte

Eric van Gelder


5

"Zeer snel uitgevoerd. Goede uitleg achteraf."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Wat kunt u doen tegen mollen?

Waarom duiken juist in de winter mollen op in uw tuin en wat kunt u er tegen doen? Lees snel verder!

Lees verder
Overzicht

Wilt u ook een perfect aangelegde grasmat?

Onze medewerkers komen uw gazon graag aanleggen. U krijgt dan de premium grasmatten die van zeer hoge kwaliteit zijn. Door het offerteformulier in te vullen kunt u de aanvraag indienen. U krijgt dan binnen 24 uur van ons een reactie. De werkzaamheden kunnen al binnen twee weken worden uitgevoerd. Een perfect premium gazon kan dus op zeer korte termijn worden gerealiseerd!

Werkgebied grasmatten leggen:

Aalst Anderlecht Antwerpen Brugge
Brussel Deurne Elsene Genk
Gent Hasselt Kortrijk Leuven
Mechelen Oostende Roeselare Schilde
Schoten Sint Niklaas Turnhout Ukkel

 

 

   

   

Gardener Gold 10
Gardener Green 7

€ 22,50    

Emmer met 7 kg

Gardener Green is een uitgebalanceerde mest voor uw gazon.

Lees verder

   

   

Klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

alt tag 3

Grasmatten leggen altijd binnen 21 dagen

alt tag 4

3 maanden garantie bij graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium grasmatten laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf grasmatten leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u online bestellen.

Lees meer
Gras en Groen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de grasmatten van Gras en Groen Graszoden? U vindt hier uitgebreide informatie over de premium kwaliteit graszoden die wij leggen.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen