Grasmatten leggen

"Grasmatten leggen is de meest ideale methode om een gazon aan te leggen."

Door grasmatten te leggen kan in korte tijd een volwaardig gazon worden aangelegd. Dit gazon is onmisbaar is vrijwel elke tuin. Het zorgt ervoor dat een grote ruimte groen wordt aangekleed. Voordeel van het gras is dat de gehele ruimte groen wordt en bovendien een open zicht creëert naar het achterliggende deel van de tuin. Door gebruik te maken van grasmatten kan een nieuw gazon binnen de kortste keren worden gerealiseerd.

Alle voordelen op een rij:

Grasmatten laten leggen door specialisten vanaf € 6,00 per m²

Gras en Groen werkt altijd met premium kwaliteit grasmatten die onkruidvrij zijn, geen plastic netten bevatten en een mooie, donkergroene kleur hebben. Onze grasmatten liggen minimaal 12 maanden te wortelen op de akkers. Hierdoor zijn ze dichtbegroeid en erg sterk. Het resultaat is dat de grasmatten binnen 14 dagen geworteld zijn in uw tuin en het gazon klaar is voor gebruik.Grasmatten leggen
Grasmatten leggen
Grasmatten leggen
Grasmatten leggen
Grasmatten leggen

Wij zijn uw partij voor de volgende werkzaamheden:

Prijs grasmatten leggen

Alle prijzen voor het leggen en eventueel verwijderen van grasmatten vindt u in onderstaande tabel. Gras en Groen Graszoden komt voor deze goedkope prijs een kwalitatief zeer hoogwaardige grasmat aanleggen. De grasmatten en de bemesting van de ondergrond zijn in deze prijs inbegrepen!

Prijzen van het leggen inclusief garantie en btw

Gazonoppervlak     Prijs per m²
< 100 m²     Alleen afhalen/bezorgen
100 m² - 199 m² € 6,50 per m²
200 m² - 499 m² € 6,00 per m²
> 500 m²     Prijs op aanvraag


De voordelen van Gras en Groen Graszoden:
 Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Olsene

Meysmans


5

"Wij zijn heel tevreden; zowel over het contact als ook de prima uitvoering van de werkzaamheden! "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Maatregelen Gras en Groen in verband met Coronavirus

Het Corona-virus heeft geleid tot een ongekende en ook onwerkelijke situatie. Voorlopig heeft Gras en Groen een aantal maatregelen getroffen, deze lichten wij graag aan u toe.

Lees verder
Overzicht

Uw aanwezigheid bij het leggen van de grasmatten

Als wij bij u de grasmatten komen plaatsen, dan stellen wij uw aanwezigheid op prijs. Een dag van tevoren kunt u een richttijd opvragen met betrekking tot het aankomsttijdstip. Als u aanwezig bent bij de werkzaamheden, kunt u onze werkwijze zien en mogelijke specifieke wensen doorgeven. Wilt u bijvoorbeeld een brede border of een mooie ronding? Geef het door aan onze medewerkers en zij realiseren dit voor u.

Zorg voor parkeerruimte voor onze bedrijfsbussen>

Wij maken gebruik van bedrijfsbussen met aanhanger die als combinatie elf meter lang zijn. Daarom is het gewenst als u hiervoor ruimte vrijhoudt, het liefst zo dicht mogelijk bij de ingang naar uw tuin natuurlijk. De machinerie heeft een breedte van 90 cm nodig om in uw tuin te geraken.

De bereikbaarheid van uw tuin

Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de werkzaamheden, moet u ervoor zorgen dat de tuin goed bereikbaar is. Wij stellen het op prijs als u ons op de hoogte stelt, indien u niet aanwezig kunt zijn. Wij hebben een doorgang nodig van minimaal 90 cm breed. Ons zorgzame personeel zal uw tuin netjes achterlaten na afronding van de werkzaamheden.

Grasmatten bestellen

Het juist opmeten van de oppervlakte is van groot belang voor ons en voor u zelf. Het zou jammer zijn als u te weinig m² opgeeft, waardoor uw gazon niet afgerond kan worden. U moet ook niet te veel grasmatten bestellen. Grasmatten kunnen maar 24 uur bewaard blijven en het zou vervelend zijn als de overtollige grasmatten weggegooid moeten worden.

Garantie van Gras en Groen Graszoden:

Grasmatten leggen kan van maart tot en met november

Grasmatten kunnen in principe het hele jaar door worden gelegd. De beste tijd om grasmatten te leggen is echter tussen maart en november, maar nooit bij hevige vorst of regen. Grasmatten leggen in het voorjaar heeft als voordeel dat u dan meer licht in uw tuin heeft.

Grasmatten leggen in het najaar heeft als voordeel dat de grasplanten dan juist in een periode komen waarin de nadruk op wortelontwikkeling valt en minder op het blad. Ideaal dus voor het goed aanslaan van de wortels bij u in de tuin en snelle hergroei. Grasmatten groeien vanaf 10 graden Celsius.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De vrijblijvende offerteaanvraag wordt binnen 24 uur door onze medewerkers beantwoord. U krijgt dus binnen één werkdag een passende offerte toegestuurd. Als éénmaal de aanvraag bevestigd is, dan is de aanleg van het gazon erg dichtbij. Wij streven ernaar de opdracht binnen 14 dagen uit te voeren. De opdracht plannen wij daarom direct na de bevestiging samen met u in.

Wij leggen grasmatten o.a. in onderstaande woonplaatsen:

Aalst Anderlecht Antwerpen Brugge
Brussel Deurne Elsene Genk
Gent Hasselt Kortrijk Leuven
Mechelen Oostende Roeselare Schilde
Schoten Sint Niklaas Turnhout Ukkel

Klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

alt tag 3

Grasmatten leggen altijd binnen 21 dagen

alt tag 4

3 maanden garantie bij graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium grasmatten laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,50 per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf grasmatten leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u online bestellen.

Lees meer
Gras en Groen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de grasmatten van Gras en Groen Graszoden? U vindt hier uitgebreide informatie over de premium kwaliteit graszoden die wij leggen.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen