Grasmatten Gent

Waar leggen wij graszoden in Gent

Gent wordt ook wel de Fiere Stede of de Arteveldestad genoemd. Door zijn ligging in een uitgestrekt gebied van bloemen- en plantenkwekerijen wordt Gent ook wel de bloemenstad van België genoemd. Gent telt niet alleen kerken, maar ook andere religieuze bouwwerken, abdijen en begijnhoven

Groene parken in Gent

De diverse parken en groengebieden in de stad kunnen ook tot de bezienswaardigheden van Gent worden gerekend. In de uitgebreide lijst van parken in Gent vindt men onder andere het Stedelijk Natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen dat 210 hectare groot is en recreatiepark Blaarmeersen , een stuk kleiner met haar 100 hectare.

Natuur in het buitengebied van Gent

De Bourgoyen-Ossemeersen ligt grotendeels in de deelgemeente Mariakerke, bestaande uit vochtige graslanden met sloten en grachten, en daarmee een zeer belangrijk overwinteringsgebied voor vogels. Er lopen ook drie wandelpaden door dit park. De Blaarmeersen ligt langs de Ringvaart, de Leie en de Watersportbaan, een groengebied met bosjes, ligweiden en wandelwegen rond een centrale vijver met een strand en sportinfrastructuur. De Blaarmeersen was oorspronkelijk een meersengebied langs de Leie.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Gent

Grasmatten in Gent

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Gent vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Gent grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Oost-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Kapellen

Dave Struyf


5

"Zeer goed en netjes afgewerkt!!!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Gent

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Gent. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Gent gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Gent

  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen