Grasmatten Genk

Waar leggen wij graszoden in Genk

Het stadje Genk is niet ver van de Nederlandse provincie Limburg gelegen.Genk is inmiddels uitgegroeid tot meer dan een stadje met haar 65.000 inwoners. De stad heeft pas in 2000 haar stadsrechten ontvangen. Genk en haar omliggende dorpskernen en buurtschappen liggen maar tientallen kilometers van de Nederlandse grens. In Genk is historisch veel industrie gevestigd, in vroeger tijden de mijnen. Over de oorsprong van de stadsnaam doen verschillende verhalen de ronde.

Het ziet ook groen in Genk

Alhoewel Genk vooral een industriestad is en er daardoor meer kleine huizen gebouwd zijn in de nieuwe woonwijken vindt men aan de randen van de stad ook talrijke herenhuizen en villa’s. Grasvelden, boompartijen en groen is er dan ook genoeg te vinden in deze omgeving.

Natuur in de omgeving van Genk

In de directe omgeving van Genk liggen diverse natuurgebieden, als eerste is te noemen het nationaal park Hoge Kempen. Dit uitgestrekte natuurgebied kent heel veel variaties in beplanting, wateren en, weliswaar minder gevarieerd, haar fauna. Daarnaast zijn er uitgestrekte bosgebieden met namen als Zillebos Melberg die hiervan deel uitmaken of aansluitend gelegen zijn. In Genk zelf zijn minder grote groengebieden te vinden, des te meer zijn er in de omgeving.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Genk

Grasmatten in Genk

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Genk vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Genk grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Limburg. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Elewijt

Woumans


5

"Super hard en proper gewerkt !"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Genk

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Genk. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Genk gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Genk

  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek
  • Graszoden leggen Diepenbeek

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen