Grasmatten Geel

Graszoden leggen in Geel (2440)

De gemeente Geel is een Kempense stad en de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton Geel. Geel telt ruim 38.000 inwoners. De plaatsnaam Geel is vermoedelijk ontstaan uit een samenvoeging van "gelba" (geel) en "lo" (bosje op hogere grond). Een simpele maar herkenbare naam.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen park in Geel

De officiële opening van het Geelse Stadspark gebeurde op 30 mei 1999. Het park bestaat uit een grote gazons welke gebruikt worden als speel- en ligweide, een gedeelte met fruitbomen en een moestuin evenals een boszone met kleine vijvers. De grote eiken langs de rand van het park vormen een prachtige locatie om rustig te verpozen. De natuur die meestal wordt teruggedrongen in de stad manifesteert zich in dit park op zijn best.

Van boom naar kunstwerk

Tijdens een voorjaarsstorm in 2003 werd in het stadspark een bijna tweehonderdjarige eik neergebliksemd. De boom brak een drietal meter boven de grond. In plaats van de rest af te zagen en te verwijderen kwam het stadsbestuur op het schitterende idee om een beeldhouwer op de resten van de stam los te laten. Het resultaat was een mooi en blijvend kunstwerk.

Wandelen in het groen

Geel-Bel is een gevarieerd gebied met hoge landschappelijke waarden. Het bestaat uit natte graslanden, naaldbossen, stuifduinen, vochtige en natte heide op podzolen, verschillende beken en waterlopen, vennen en weide- en akkerlanden. Het kent waardevolle ecologische biotopen, dus een rijke flora en fauna. Een mooi wandelpad laat u van al dit moois genieten. Naast het gebied van Geel-Bel telt de gemeente tal van andere natuurgebieden, zoals bossen en duinen, een vogelreservaat, de oevers van de Kleine en de Grote Nete. In het noorden van de gemeente ligt het natuurreservaat De Zegge.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Geel

Grasmatten in Geel

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Geel vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Geel grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden aanleggen Tildonk

Marion Fronsacq


5

"Zeer vakkundig, snel en correct gewerkt"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Geel

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Geel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Geel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Geel

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen