Graszaad

Beschadigingen aan uw gazon leiden vaak tot kale plekken die het fraaie beeld van uw gazon verstoren. Engerlingen, emelten, mollen, huisdieren of uw eigen toedoen kan leiden tot deze beschadigingen. Er zijn twee methoden om dit te herstellen. U kunt natuurlijk graszoden op maat snijden en inpassen op de opengevallen plek in uw gazon. Een andere mogelijkheid is om deze plaatsen te herstellen door graszaad te verspreiden. Dit zal éénmaal ontkiemd en uitgegroeid de kale plek weer helemaal bezetten.

Graszaad welke soort heeft u nodig

Graszaad is in vele zaadmengsels verkrijgbaar. Om te voorkomen dat het nieuwe gras anders is dan het gras in uw bestaande gazon is het belangrijk dat u het juiste zaadmengsel gebruikt. Onze graszoden zijn ingezaaid met een zaadmengsel voor speelgazon. Dit graszaad is afkomstig van Barenbrug, om uw gazon weer één geheel te laten vormen is het noodzakelijk dit graszaad te gebruiken!Graszaad 0,5 kg

€ 7,95    

Graszaad

Graszaad speelgazon 0,5 kg. Voor het bijzaaien en herstellen van kale plekken in het gazon.

Bestel direct
Graszaad 1,0 kg

€ 13,75    

Graszaad

Graszaad speelgazon 1,0 kg. Voor het bijzaaien en herstellen van kale plekken in uw gazon.

Bestel direct
Herstelgazon 1kg

€ 13,50    

Herstelgazon 1kg

Herstelgazon graszaad 1 kg. Geschikt voor het extra snel herstellen van kale plekken in uw gazon.

Bestel direct

Hoeveel graszaad heeft u nodig?

De hoeveelheid graszaad die u nodig heeft verschilt van probleem tot probleem.

Voor het inzaaien van een gazon wordt doorgaans 3 kg per 100m² gebruikt.

 

Help het graszaad zich sneller te ontwikkelen

Onderstaande producten helpen uw gazon sneller te herstellen. Kale plekken en dun bezet gazon laten ruimte voor onkruid en mos om zich te verspreiden. Nadat u het gazon heeft bijgezaaid kunt u het afdekken met cocopeat. Het zorgt ervoor dat het graszaad sneller ontkiemt en houdt onkruid en mos tegen.

Circa 2 weken nadat het graszaad over uw gazon is verspreid is het ontkiemd en geworteld in uw gazon. Door het toepassen van gazonmest geeft u het graszaad een extra boost om het gazon weer volledig te bezetten.Cocopeat

€ 9,49    

Cocopeat 40 liter

Ecostyle cocopeat 40 liter. Voor het bespoedigen van de ontkieming van graszaad. En afdekken van kale plekken in het gazon.

Bestel direct
Compo floranid

€ 16,75    

Compo floranid

Compo floranid 3 kg gazonmest. Langwerkende gazonmest die uw gazon in haar behoeften voorziet!

Bestel direct
Compo floranid

€ 34,75    

Compo floranid

Compo floranid 7,5 kg gazonmest. Groot verpakking langwerkende gazonmest voor uw gazon.

Bestel direct
Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Heusden Zolder

Dhaese


4

"Iets beter de klinkers zuiver maken na het werk maar voor de rest alles super!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Gazononderhoud september 2017

September is een echte overgangsmaand, het najaar zit eraan te komen! Wat voor gevolgen heeft dit voor het onderhoud van het gazon in de maand september?

Lees verder
Overzicht

Advies en tips voor het toepassen van graszaad

Voor het succesvol bij/ of inzaaien van graszaad is het goed om enkele instructies door te nemen. Welke periode is het meest geschikt, hoe bereid u de bodem voor en hoeveel graszaad heeft u nodig? Antwoord op deze vragen en meer is terug te lezen op onze website. U kunt daarvoor terecht op de pagina bijzaaien.

Uw oude gazon vervangen

Wilt u weer een gazon hebben om trots op te zijn? Dan is het wellicht tijd om het gazon te laten vervangen. Onkruid en mos kunnen in de loop der jaren uw gazon dusdanig hebben aangetast, dat het beter is weer opnieuw te beginnen. Onkruid en mos bestrijden, verticuteren en doorzaaien zijn mogelijkheden om een oud gazon te herstellen, maar dit is niet altijd de beste optie. Een gazon kan na een aantal jaar op zijn. Gras en Groen Graszoden kan uw gazon in één dag vervangen. Ga naar graszoden leggen voor meer informatie over het vervangen van uw gazon.


Klanttevredenheid

Klanten waarderen Gras en Groen met een 9,2

alt tag 3

Grasmatten leggen altijd binnen 14 dagen

alt tag 4

3 maanden garantie bij graszoden leggen

Gras en Groen

Wilt u premium grasmatten laten leggen? Gras en Groen heeft een aanleg service. Vanaf € 5,- per m² komen wij egaliseren, de ondergrond bemesten en de graszoden leggen.

Lees meer
Gras en Groen

Wilt u zelf grasmatten leggen? Lees dan hier een uitgebreid stappenplan. Met de instructies kunt u zelf aan de slag. De graszoden kunt u online bestellen.

Lees meer
Gras en Groen

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van de grasmatten van Gras en Groen Graszoden? U vindt hier uitgebreide informatie over de premium kwaliteit graszoden die wij leggen.

Lees meer

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen