Grasmatten Elsene

Waar leggen wij grasmatten in Elsene (1050)

De Belgische gemeente Elsene, postcode 1050, ligt in de provincie Brussels Hoofdstedelijk Gewest en heeft ongeveer 85.000 inwoners. Elsene (Ixelles) grenst direct aan Brussel. Gras en Groen heeft bij meerdere huishoudens in Elsene en Brussel het genoegen gehad om graszoden te leggen, maar wij zijn ook bekend in de omringende steden Uccle, Anderlecht en Schaerbeek. Wij leggen natuurlijk in het gehele gebied grasmatten, dus wanneer u in Woluwe-Sait-Lambert, Wezembeek-Oppem, Etterbeek, Saint-Gilles of Auderghem woont kunt u natuurlijk ook contact opnemen. Elsene bestaat uit een mooie diversiteit aan wijken allemaal met hun eigen kenmerken. Vooral de wijken Matonge, Quartier Latin en Vijvers van Elsene zijn het meest bekend. Gras en Groen heeft in nieuwere wijken, zoals Ernotte, Malibran, Blyckaerts en Scepter, graszoden gelegd.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Elsene

De gemeente Elsene ligt in een stedelijk gebied omringt door grote gemeentes met veel inwoners. Deze grote gemeentes, zoals Brussel en Schaarbeek, bieden genoeg bezienswaardigheden voor een dagje uit. Toch zijn er een aantal groene gebieden te vinden. In het noordoosten van Elsene ligt Maalbeek, een groen park met verschillende wateren. Verderop bevindt zich het Jubelpark, een groot park met verschillende wandel- en fietsmogelijkheden, beeldhouwwerken en musea. Een andere kant op liggen het Dudenpark, het ter Kamerenbos en het park van Vorst. Het ter Kamerenbos is groot, voorzien van een grote vijver en verschillende horecavoorzieningen. Het park is omringt met verschillende ambassades.

Groen in Elsene

Elsene biedt vele bezienswaardigheden. De stad heeft verschillende bekende en diverse wijken met een verscheidenheid van winkels, cafés en restaurants. Ook kent Elsene musea zoals het Museum voor Schone Kunsten, Museum Constantin Meunier en Museum Camille Lemonnier. Verder zijn er een aantal mooie parken te vinden in de stad, zoals het Tenboschpark en de tuinen rondom de Abdij ven Ter Kameren. De tuinen van Elsene zijn goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Elsene

Grasmatten in Elsene

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Elsene vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Elsene grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Brussel. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Rotselaar

Jose


5

"We zijn erg te spreken over het bedrijf Gras en Groen"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Elsene

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Elsene. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Elsene gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Elsene

  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen