Grasmatten Duffel

Waar leggen wij grasmatten in Duffel (2570)

Duffel ligt aan de rivier de Nete en telt 17.119 inwoners. Duffel behoort tot de provincie Antwerpen valt onder het gewest Vlaanderen. Duffel ligt in het noorden van België. Duffel heeft al een dusdanige lange bestaansgeschiedenis dat er zelf vondsten zijn gedaan uit de IJstijd. In de Bronstijd werd dit gebied ook bewoond maar de Romeinen lieten dit zo goed als links liggen in hun hoogtijdagen. Dankzij ze ‘Duffelse lakens’ is de vijftiende eeuw een economisch hoogtepunt voor Duffel. Dit zorgt voor een bloeiende handel tussen verschillende landen en steden. Later gaat Duffel zich richtten op de landbouw en profiteert van de goede verbinding met de haven van Antwerpen. Deelgemeenten heeft Duffel niet, de rivier de Nete zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen twee kernen Duffel-West en Duffel-Oost. De gemeenten die in de buurt van Duffel liggen zijn Lier, Kontich, Waarloos, Lint, Rumst, Koningshooikt, Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Gras en Groen kan in alle gemeenten nieuwe graszoden leggen in uw tuin.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Duffel

Als u de straat Beukheuvel blijft volgen komt u uit bij Brede Zijde. Dit gebied met waterpartijen en vele loof- en naaldbomen omringd door vele akkers geeft u de mogelijkheid tot een lange wandeling met uw gezin. Aan de overkant van de Beukheuvel ligt Luisbos waar u uw wandeling zou kunnen voortzetten op één van de vele wandelpaden, maar houdt u meer van fietsen dan is de omgeving ook voorzien van mooi fietspaden.

Groen in Duffel

De Sint-Martinuskerk die u rechts van rivier de Nete ziet liggen is een gotische kerk uit 1486 die deels door de Eerste Wereldoorlog is vernield en later hersteld. Dezelfde oorlog zorgde ook voor de ten gronde richting van het Kasteel ter Els waar enkel nog een ruïne van te zien is. Toch is het het bekijken zeker waard. U kunt een rondje rondom het kasteel maken door de slotgracht te volgen. Op deze manier heeft u uitzicht op het kasteel en ziet u ook wat van het groen wat eromheen ligt. Sinds 2014 is het mogelijk om het fort te bezoeken wat de naam Fort van Duffel heeft. Nabij de Boomgaardstraat ligt een groot meer omringd door bomen en een wandelpad. Maakt u gerust de tocht, als u klaar bent met wandelen kunt u bij Taverne Kroon een kopje koffie drinken.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Duffel

Grasmatten in Duffel

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Duffel vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Duffel grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen De Pinte

Bert Raaijmakers


5

"Netjes schoongeveegd en sinds dag 1 is het gras fantastisch groen en groeit gewelding."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Duffel

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Duffel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Duffel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Duffel

    Contactinformatie

    Vertel het verder

    Vrijblijvend een offerte aanvragen