Grasmatten Deurne

Graszoden leggen in Deurne (2100)

Deurne is een plaats in België dat als een stadsdistrict onderdeel is van de stad Antwerpen. De gemeente is op haar beurt weer opgedeeld in 20 buurten. Deurne heeft het tweede grootste inwonersaantal van de stad Antwerpen. Deurne wordt vooral gekenmerkt door haar groene omgeving van het park Rivierenhof.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Park Rivierenhof

Het Rivierenhof is de scheiding tussen het noordelijk en het zuidelijk deel van Deurne en vormt de groene long van het district. In 1921 werd het domein aangekocht door de provincie en sindsdien is het geleidelijk vergroot en aangepast aan de moderne openluchtrecreatie. Naast het prachtige groen heeft het Rivierenhof tal van troeven en trekpleisters.

Andere groene parken in Deurne

Niet alleen in park Rivierenhof maar ook her en der in de gemeente zijn er heel wat groene plekjes om tot rust te komen. Deze rustplaatsen werden in de brochure 'Groene plekjes in de stad' samengebracht. Het Bisschoppenhof is het oudste kasteel in Deurne. Talloze keren herbouwd, blijft het een prachtig decor in het parkje zelf. Meer oostelijk ligt de Bremweide, een groot weidepark dat gebruikt wordt door zonnekloppers, sporters en hondenliefhebbers. Het Ertbruggebos loopt als een groene strook naar het zuiden en je waant je echt op het platteland. Het Ertbruggebos is een stadsbos en het eerst beschermde landschap in Vlaanderen. In de omgeving ligt het kasteel De Zwarte Arend tussen het groen verscholen. Een overzicht van groene plekjes zou niet volledig zijn zonder het te Boelaerpark, hoewel dat strikt genomen op grondgebied Borgerhout ligt op een boogscheut van Boekenberg. Het is ongeveer even groot, maar ademt veel meer de sfeer uit van een stadspark met grote ligweiden, een fonteinvijvertje en lange dreven.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Deurne

Grasmatten in Deurne

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Deurne vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Deurne grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Heusden Zolder

Dhaese


4

"Iets beter de klinkers zuiver maken na het werk maar voor de rest alles super!"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Deurne

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Deurne. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Deurne gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Deurne

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen