Grasmatten Dendermonde

Waar leggen wij grasmatten in Dendermonde (9200)

De Belgische gemeente Dendermonde, postcode 9200, ligt in de provincie Oost Vlaanderen en heeft ongeveer 45.000 inwoners. Dendermonde ligt in een van de meest verstedelijkte gebieden van België in de driehoek van Antwerpen-Brussel-Gent. De stad ligt in de samenkomst van de rivieren Schelde en Dender in de Denderstreek. Gras en Groen heeft in de stad al verschillende woonadressen voorzien van graszoden. Dendermonde bestaat uit verschillende deelgemeenten en wij hebben in Appels, Baasrode, Grembergen, Schoonaarde en Oudegem grasmatten gelegd. Maar wij leggen uiteraard door de gehele gemeente en provincie graszoden bij klanten. De omringende gemeenten Zele, Lebbeke, Wetteren en Hamme kunnen ook voorzien worden van grasmatten.

Dendermonde is een stadje in de provincie Oost-Vlaanderen, liggend in de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen, een verstedelijkt gebied in het land. Aan het begin van de eerste Wereldoorlog werd de helft van de huizen in het stadscentrum verwoest en mede daardoor is Dendermonde niet uitgegroeid tot een grote stad. Na 1950 werden de Oude Vest gedemd, de Noordlaan aangelegd, een tweede brug over de Schelde . De Dender werd buiten het stadscentrum omgelegd waarmee er een andere ontwikkeling in het stadcentrum mogelijk werd.

Parken in Dendermonde

Het belangrijkste park, een stadspark maakt deel uit van het zogenaamde Kalendijkgebied, dat zich uitstrekt tussen de Brusselse en de Mechelse Poort. Het park heeft als voornaamste bezienswaardigheden een zonnewijzer en een bomvrij gewelf. Wie een wandeling overweegt naar de Kalendijk, kan een speciaal aangelegd natuurleerpad volgen.

Nieuwe bossen

In 1988 startte het stadsbestuur van Dendermonde met een bebossingsprogramma op het vroegere stortterrein van Sint-Gillis. Het eerste geboortebos kwam er in 1996 op de Kalendijk. Later werden terreinen op het Oud Klooster en de Brugstraat te Sint-Gillis bebost. Jaarlijks worden alle kindjes, geboren in het vorig jaar ,uitgenodigd om, samen met hun ouders, een boom te planten. Er wordt telkens gekozen uit een assortiment inheemse bomen zoals zomereik, gewone es, zwarte els, wilg of gelderse roos.

Groen buiten Dendermonde

Het natuurlijk gebied is prima per fiets te doorkruisen. De Ros Beiaardroute is een fietsroute in de streek van Dendermonde, Aalst, Opwijk en Buggenhout die deels langs de oevers van de Dender en Schelde loopt. De route is 50 km lang. De route is aangeduid met wegwijzers, de naam van de route komt van het Ros Beiaard, een mythisch paard dat centraal staat in de Dendermondse folklore.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Dendermonde

Grasmatten in Dendermonde

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Dendermonde vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Dendermonde grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Oost-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Boechout

Hugo Abrath


5

"Duidelijke afspraken, snelle afwikkeling, propere plaatsing, duidelijke uitleg over de verzorging"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Dendermonde

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Dendermonde. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Dendermonde gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Dendermonde

  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen
  • Graszoden leggen Geraardsbergen

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen