Grasmatten Brussel

Waar leggen wij graszoden in Brussel

De gemeente Brussel behoort tot de 5 grootste woonplaatsen van Belgie. In het centrum van Brussel zijn er maar weinig panden met tuinen die geschikt zijn voor het leggen van graszoden. Hier zie je veelal kleine stadstuinen welke enkel bestraat zijn.
In de woonwijken buiten het centrum zoals de Brabantwijk, Koudenberg, de Leopoldswijk , Scherdemaal, Stokkel, Zavel en Tuinwijken in Brussel zijn de tuinen meer geschikt voor de aanleg van grasrollen. Hier komen wij dan ook vaak om de klant van onze graszoden dienst te voorzien. Wij nemen u namelijk alle werkzaamheden uit handen.

Al het groen in Brussel

Het 124 hectare tellende Ter Kamerenbos en het nog veel grotere 4300 hectare grote Zoniënwoud zijn de 2 groene trekpleisters van Brussel. In de bossen zijn veel wandelroutes uitgezet. De stadsinwoners en de toeristen komen graag een wandeling maken door deze goed onderhouden bossen. Het Ter Kamerenbos beschikt over een uitgestrekt meer, sportmogelijkheden en er is een rolschaatsbaan voor de kleine kinderen. Het Zoniënwoud word naaste de vele wandelaars ook gebruikt door mountainbikers en paardensport liefhebbers.

Naast deze natuurgebieden zijn in Brussel zelf ook enkele parken

De stad Brussel beschikt over hele mooie oude stadsparken, zoals bijvoorbeeld de Tuin van de Kunstberg. In dit park is een fontein met 9 zuilen de grootste bezienswaardigheid, het plaatje word compleet gemaakt door de boomrijen, het ruiterstandbeeld en de spuitende waterstralen. Het Egmontpark mag u niet missen bij een bezoek aan Brussel, het is een wereld van verbeelding als u het park betreedt.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Brussel

Grasmatten in Brussel

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Brussel vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Brussel grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Brussel. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Nieuwkerken-Waas

Erwin Leppens


5

"Een absolute aanrader als uw gazon aan vervanging toe is."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Brussel

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Brussel. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Brussel gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Brussel

  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem
  • Graszoden leggen Wolvertem

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen