Grasmatten Brugge

Waar leggen wij graszoden in Brugge?

In het noordwesten van België ligt Brugge, een stad met meer dan 100.000 inwoners gelegen in de provincie West-Vlaanderen. Het centrum van Brugge is vooral bekend om zijn historie met veel cultureel erfgoed. De vele winkelstraten, gebouwen in een neogotische stijl en de archeologische vondsten trekken veel toeristen naar Brugge.

Oorspronkelijk is Brugge onderverdeeld in 6 wijken, deze wijken zijn vernoemd naar verschillende ambachten die in Brugge uitgeoefend werden. De wijken heten Burgerambacht, Kuipersambacht, Vlamingambacht, Oude-Burgambacht, Noordambacht en Steenstraatambacht. De verschillende wijk waaieren allemaal uit vanaf de binnenstad.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Al het groen in Brugge

Naast de historische binnenstad van Brugge is er ook voldoende groen te vinden. Brugge heeft originele stadsvesten die parken en natuurgebieden bevatten. De groene stadsvesten omcirkelt Brugge waardoor er tal van groenstroken te bezichtigen zijn met nog 4 originele windmolens. Het koning Albertpark is een bekend park langs de oude spoorlijn. Met de verhuizing van het station was er plots voldoende ruimte voor een park die een imponerende, groene stadstoegang creëert.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

Midden in de binnenstad, centraal gelegen ten opzichte van alle bezienswaardigheden in Brugge, is het Koningin Astridpark gelegen. Doordat het park omringd is met bomen lijkt het alsof de Bruggelingen dit park verborgen willen houden voor bezoekers. Het park is uitermate geschikt om te ontspannen door haar vijver met fontein en de ruimtelijke indeling. Het Minnewater is een meertje in het zuiden van Brugge met bijbehorend park. De legende zegt dat je eeuwige liefde kent wanneer je over de Minnewaterbrug loopt.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Brugge

Grasmatten in Brugge

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Brugge vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Brugge grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel West-Vlaanderen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties


""

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Brugge

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Brugge. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Brugge gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Brugge

  • Graszoden leggen Brugge
  • Graszoden leggen Brugge
  • Graszoden leggen Brugge
  • Graszoden leggen Brugge
  • Graszoden leggen Brugge
  • Graszoden leggen Brugge
  • Graszoden leggen Brugge
  • Graszoden leggen Brugge

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen