Grasmatten Brecht

Waar leggen wij graszoden in Brecht (2960)

De gemeente Brecht ligt tussen Antwerpen en Breda, dicht bij de Nederlandse grens. Brecht telt , samen met de deelgemeentes Sint-Lenaarts en Sint-Job-in-'t-Goor, 28.000 inwoners. De gemeente kent weinig flats. De woonwijken bestaan vooral uit rijtjeshuizen, twee onder één dak en alleen staande huizen. Er zijn hier veel groene wijken waar wij graszoden hebben gelegd.

Al het groen in Brecht

In het Noord westen van de gemeente ligt het Natuurreservaat Groot schietveld. Dit is, met 1571 hectare, het op één na grootste natuurgebied van Antwerpen. Het wordt gebruikt als oefenterrein voor militairen. Het gebied bestaat voornamelijk uit heide, vennen en hooiland, om het terrein ligt een bosrand.

De bossen Merel en Kleine Vraag liggen in het Zuiden van de gemeente Brecht. De Merel wordt gebruik voor veel verschillende sporten en recreatie. Het gehele gebied is 20 hectare groot. Het bosgebied Kleine Vraag wordt veelal gebruikt door fietsers en wandelaars.

Naast deze natuurgebieden is deze gemeente bosrijk en heeft het veel landerijen.

Naast deze natuurgebieden zijn in de stad zelf ook enkele parken

In het centrum van de stad Brecht ligt het Gemeentepark. Het park is 4 hectare groot en bevat twee gebouwen, waarvan één het gemeentehuis is. Het gebied wordt gebruikt voor muziekoptreden, maar ook door wandelaars, voetballers en spelende kinderen.

In een woonwijk van Sint-Jan-in-'t-Goor ligt een grote vijver, het is openbaar en ideaal voor vissers.

Het Merel bos loopt ook door een aantal woonwijken van Sint-Jan-in-'t-Goor. In deze delen van het bos wordt voornamelijk gewandeld en gefietst.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Brecht

Grasmatten in Brecht

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Brecht vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Brecht grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Grasmatten leggen Jabbeke

Pascal Vandecasteele


5

"Zeer vlotte bediening, zeer goede afspraken en de afspraken werden perfect gevolgd"

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Brecht

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Brecht. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Brecht gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Brecht

  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde
  • Graszoden leggen Schilde

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen