Grasmatten Brasschaat

Waar leggen wij grasmatten in Brasschaat (2930)

De gemeente Brasschaat met postcode 2930 ligt in de Belgische provincie van Antwerpen. Brasschaart is een middelgrote gemeente met ruim 37.000 inwoners en ligt dicht bij de Nederlandse grens. De gemeente staat bekend om het grote aantal Nederlanders die zich hier net over de grens heeft gevestigd. Verder heeft de Brasschaat in 2006 een award gewonnen voor best leefbare gemeente ter wereld en hier zijn ze gepast trots op. Gras en Groen heeft op verschillende adressen in deze mooie gemeente graszoden gelegd. Ook in de directe omgeving, zoals in omringende gemeentes zoals Brecht, Wuustwezel, Kapellen en natuurlijk Antwerpen, heeft ons bedrijf bij meerdere huishoudens de tuin voorzien van grasmatten. Brasschaat is niet voor niks uitgeroepen tot best leefbare gemeente. Ze staat bekend om haar mooie wijken met prachtige huizen en tuinen. Tijdens de diverse klussen heeft Gras en Groen dit ook zo ervaren, zoals in Bethanië, Driehoek en Vriesdonk.

Voordelen van Gras en Groen Graszoden

Groen rondom Brasschaat

De gemeente Brasschaat is omringd door verschillende prachtige groengebieden, zoals het grenspark de Zoom-Kalmthoutse Heide. Dit park ligt gedeeltelijk in Nederland en gedeeltelijk in België. Het biedt de Boterbergen, verschillende stroompjes en vijvers met prachtige wandel- en fietspaden. Verder ligt ten zuidwesten van de gemeente het Polderbos en de Oude landen. Twee bosparken met verschillende watertjes en mooie gelegenheden voor wandelingen. Vlakbij deze bosparken loopt de Schelde met verschillende inhammen richting Antwerpen. Gezien de afstand tot Antwerpen is een dagje uit met familie en vrienden zo gepland. Deze mooie, oude en culturele stad biedt genoeg bezienswaardigheden, architectuur, geschiedenis, musea en boetiekjes om een dag te vullen met winkelen, leerzame excursies en mooie stadswandelingen.

Groen in Brasschaat

Één van de belangrijkste redenen waarom de gemeente goed leefbaar is en bekend staat als groen, is de hoeveelheid bossen en parken in en rondom de stad zoals het Park van Brasschaat en het Klein Schietveld. In het zuiden van de gemeente (en gedeeltelijk er buiten) ligt het Peerdsbos. Een oud wandelbos wat sinds kort weer een belangrijk recreatiegebied is. Het bos is vrij uitgestrekt en kent verschillende beekjes, zoals de Laarse Beek, en ongelofelijk veel mogelijkheden voor wandelen, hardlopen en fietsen. Maar de inwoners onderhouden hun tuinen ook goed en voorzien ze van het nodige groen. Ook hier heeft Gras en Groen aan kunnen bijdragen met haar graszoden. Wij hebben tuinen voorzien van grasmatten door heel de gemeente Brasschaat en de provincie Antwerpen.Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten
Grasmatten

Hieronder vindt u meer informatie over onze graszoden in Brasschaat

Grasmatten in Brasschaat

Voor de aanleg van een gazon kan men gebruik maken van grasmatten. Het gebruik van grasmatten geeft een aantal voordelen ten opzichte van inzaaien. Dat graszoden erg snel een nieuw gazon vormen is het grootste voordeel. Geen last van onkruid en eenvoudig onderhoud zijn andere voordelen. De premium graszoden die Gras en Groen Graszoden legt hebben geen plastic netten, onkruid of schadelijke insecten. Wij werken uitsluitend met grasmatten van de allerhoogste kwaliteit.

Grasmatten leggen in Brasschaat vanaf € 5,50 p/m²

Gras en Groen kan ook bij u in Brasschaat grasmaten leggen. Wij zijn werkzaam in heel Antwerpen. Voor het leggen van grasmatten, oftewel graszoden, hanteren onze werknemers een vaste werkwijze. Gras en Groen heeft bewezen dat op deze manier efficiënt gewerkt kan worden zonder dat daarbij kwaliteit uit het oog wordt verloren. Meer informatie over de werkwijze van Gras en groen Graszoden vindt u op de pagina grasmatten leggen.

Algemene actie Gras en Groen Graszoden

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Referenties

Graszoden leggen Laarne

Mien


5

"De jongens hebben een vertrouwde uitstraling en zijn erg vriendelijk."

Lees verder
Overzicht

Graszoden in Brasschaat

De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Brasschaat. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Brasschaat gebracht. Gras en Groen Graszoden, of u zelf, kan deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Gras en Groen worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.


Afgeronde projecten in Brasschaat

  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten
  • Graszoden leggen Schoten

Contactinformatie

Vertel het verder

Vrijblijvend een offerte aanvragen